Caz de canibalism în Franța. Un bărbat cu tulburări psihice și-a mâncat propria mamă

Caz șocant de canibalism în Franța. Autoritățile nu au făcut publică identitatea personajului, însă au precizat că este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Bouches-du-Rhône, regiunea Aix-en-Provence. Cunoscut pentru problemele psihice, individul a fost plasat în custodia Poliției, urmând a fi internat într-o unitate de psihiatrie pentru o nouă reevaluare, conform legislației franceze.

separator
Alertați de rudele femeii, care nu mai dădea niciun semn de câteva zile, polițiștii au mers la reședința indicată. Acolo au descoperit scene decupate din filmele de groază: cadavrul femeiii era împrăștiat peste tot, „în mai multe bucăți răspândite prin frigider, în congelator, pe aragaz și chiar la cuptor”, după cum notează publicația 7sur7.be, potrivit evz.ro.

Unul dintre fiii femeii, în vârstă de 36 de ani, stătea liniștit pe fotoliul din sufragerie și, cu detașare, le-a mărturisit polițiștilor că el și-a omorât mama, cu un cuțit de bucătărie. După care, a tranșat-o în mai multe bucăți, a gătit-o și a mâncat din ea.

Bărbatul are un adevărat istoric al problemelor psihiatrice. Tocmai fusese părăsit de partenera de viață, care primise amenințări cu moartea. Pe 22 ianuarie, s-a întors acasă, să locuiască alături mama sa. Se știa că anul trecut a stat șase luni internat într-o clinică pentru tulburări mentale.

Incendiu puternic într-un apartament din Capitală: o femeie și-a pierdut viața
Articolul anterior
Cea mai nouă melodie a Loredanei Groza a fost interzisă pe youtube. Reacția artistei
Articolul următor
Alte articole interesante