Caz inedit în Rusia. O femeie de serviciu din primărie a căştigat fotoliul de primar

O femeie de serviciu din comuna Povalihino, regiunea Kostroma a căştigat din întâmplare fotoliul de primar. Ea s-a înscris în cursă la rugămintea actualului primar pentru a-i asigura acestuia un concurent loial, fără şanse.

separator

Dar planul primarului a eşuat, pentru că în rezultatul scrutinului contra-candidata sa a obţinut 62 de procente din voturile consătenilor.

„Înainte de scrutin am apelat la deputații noștri ca să participe la alegeri. Pe lângă ea, m-am adresat la alte 4 persoane care au refuzat.

Timp de aproape cinci ani, Marina Udgodskaia a a lucrat în calitate de femeie de serviciu în clădirea administraţiei locale. Aceasta a câştigat aproape 62% din voturi, iar şeful ei a reuşit să obţină doar 34 la sută.

„Locuitorii au ales, au votat cu mine şi spun că mă vor ajuta. Împreună vom face ceva, nu mă vor lăsa în clipele grele.

Localnicii o susțin și o încurajează pe fosta femeie de serviciu.

„Îi urez tot binele, să le reușească pe toate. Doamne ajută!”

„Lucrez în bibliotecă. Ea m-a susținut şi m-a ajutat mereu.

„Aceasta este alegerea oamenilor, alegătorilor, prin urmare, trebuie respectată. Aceasta demonstrează că am avut alegeri competitive și echitabile.

Comisia Electorală Centrală din regiune a declarat că în ziua scrutinului la secţiile de votarenu au fost înregistrate încălcări. Comuna Povalihino cuprinde opt sate.

sursa

Cine moștenește averea lui Kenzo Takada, de aproximativ 100 milioane de dolari
Articolul anterior
Republica Moldova va semna un Acord cu România privind echivalarea actelor de studii
Articolul următor
Alte articole interesante