Caz îngrozitor la Drochia. Un copil de 2 ani a murit într-un incendiu

Un copil a ars de viu, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de 23 februarie, în raionul Drochia, polițiștii fiind alertați precum că în satul Gribova și anume în preajma primăriei s-a incendiat o gospodărie, iar la domiciliu posibil să fie copil minor, scrie stiri.md.

În urma examinării de către polițiști, s-a stabilit că în casa cuprinsă de flăcări locuia o femei de 32 de ani cu doi băieți, unul de 11 ani și altul de doar 2 ani, a declarat ofițerul de presă Eugenia Moldoceanov.

„În jurul orei 14:00, femeia a ieșit de acasă și s-a deplasat la magazin pentru procurarea produselor alimentare. Aproximativ la ora 14:30 a fost telefonată de către vecini, care i-au comunicat că s-a incendiat domiciliu. Ulterior, la fața locului din discuția cu martorii s-a stabilit că la domiciliu au rămas copiii minori de sine stătător, iar băiatul de 11 ani a deschis gura sobei de unde a căzut un cărbune aprins. Drept urmare, ultimul s-a speriat și a fugit la vecini după ajutor, însă copilul de 2 ani a rămas în casa cuprinsă de flacări”.

La fața locului, au fost chemați și medicii, care doar au constat decesul copilului. 

Actualmente se întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, pe caz va fi pornit un proces penal.

Covid-19 face tot mai multe victime: 24 de persoane decedate în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
O fetiță de 12 ani, din raionul Anenii Noi, s-a înecat în râul Nistru
Articolul următor
Alte articole interesante