Caz îngrozitor la Hâncești. O minoră de 13 de ani a rămas însărcinată în urma unui viol

O minoră de 13 ani a fost violată, ea rămânând însărcinată. Cazul a ieșit la iveală la jumătate de an după incident.

separator
Ofițerul de presă de la IP Hâncești a declarat că în data de 20 martie 2019, la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Hîncești a fost sesizat cu referire la faptul pretinsei agresiuni sexuale săvârșite asupra unei minore în vârstă de 13 ani, locuitoare a unei localități din raionul Hîncești.

În rezultatul acțiunilor preliminare întreprinse de organul de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Hîncești, s-a stabilit că în perioada lunii septembrie 2018, un bărbat în vârstă de 27 ani, locuitor al raionului Hâncești, acționând intenționat în scopul satisfacerii poftei sexuale, prin constrângere fizică și psihică a abuzat-o sexual pe o minoră în vârstă de 13 ani, locuitoare a aceleiași localități, în rezultatul cărei fapt, aceasta a rămas însărcinată.

Pe acest fapt, organul de urmărire penală a pornit urmărirea penală, sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 171 alin. (3) lit. b) Cod Penal al Republicii Moldova, persoana învinuită de comiterea infracțiunii fiind plasată în arest preventiv.

Fotbal pe plajă: Moldova a obținut locul șase la Jocurile Europene

În meciul pentru stabilirea locurilor 5-6 în competiția de fotbal pe plajă de la Jocurile Europene din 2023, care au avut loc în Cracovia-Malopolska, Polonia, echipa națională a Moldovei s-a confruntat astăzi cu echipa națională a Azerbaidjanului.

Fotbal pe plajă. Moldova a obținut locul șase la Jocurile Europene

Echipa Azerbaidjanului a obținut victoria cu scorul de 4-2. În prima repriză, Amid Nazarov a deschis scorul pentru Azerbaidjan în minutul 8. În repriza a doua, Dumitru Graur de la Moldova a egalat prin golul din minutul 19. Cu toate acestea, echipa Azerbaidjanului a răspuns rapid prin golurile marcate de Sabir Allakhguliyev în minutul 23, Ramil Aliyev și Fuad Huseynov, ambele în minutul 24. Astfel, scorul s-a schimbat în favoarea Azerbaidjanului.

În repriza a treia, Grigore Cojocari a reușit să înscrie un gol superb în minutul 26, însă echipa Azerbaidjanului a menținut avantajul și a încheiat meciul cu scorul final de 4-2 în favoarea sa.

Acest rezultat a plasat echipa națională a Azerbaidjanului pe locul 5 în competiția de fotbal pe plajă de la Jocurile Europene din 2023, în timp ce echipa națională a Moldovei a ocupat locul 6. 

Moldova-Azerbaidjan 2–4

Au marcat: Dumitru Graur (19), Grigore Cojocari (26) / Amid Nazarov (8), Sabir Allakhguliyev (23), Ramil Aliyev (24), Fuad Huseynov (24)

01 iulie. Ora 15:00. Arena Tarnow Beach, orașul Tarnov (Polonia)

Arbitru: Angelika Gebka (Polonia), asistenți: Francisco Da Costa (Portugalia), Lukasz Ostrowski (Polonia)

Moldova: Ruslan Istrati, Nicolae Garanovschi – Nicolae Ignat, Leonid Podlesnov, Grigore Cojocari, Vasile Mîță, Dumitru Graur, Eugen Borovschi, Alexandru Sîrghi, Artiom Turta, Serghei Schițenco, Alexandr Ceh

Antrenor: Ruslan Pernai 

Azerbaidjan: Vagif Shirinbayov, Elchin Gasimov – Amid Nazarov, Orkhan Mammadov, Jomard Bakhshaliyev, Sabir Allakhguliyev, Elshad Manafov, Isa Zeynalli, Fuad Huseynov, Ramil Aliyev, Kamran Gurbatov, Huseyn Akhundov

Antrenor: Zeynal Zeynalov

Pentru ultimele informații despre meciurile naționalei, rezultatele înregistrate, marcatorii și clasamentul la zi, accesați site-ul fmf.md! Aici veți găsi cele mai proaspete și relevante actualizări cu privire la performanțele echipei naționale. Stați conectați și susțineți naționala la maximum!

Menționăm că, în finala competiției de fotbal pe plajă la Jocurile Europene, pentru medalia de aur vor lupta selecționatele Elveției și Italiei, adversarele echipei noastre în faza grupelor. Meciul va avea loc astăzi, 1 iulie, ora 21:00.

Naționala noastră de fotbal pe plajă s-a calificat la Jocurile Europene 2023, datorită victoriei de la Campionatul European de fotbal pe plajă, Divizia B, ediția 2022. Tricolorii au învins în toate cele 5 meciuri jucate la Arena din parcul La Izvor al capitalei, 4-1 cu Malta și Anglia, 3-0 cu România, 5-1 cu Grecia și 5-3 cu Turcia în finală. 

Cea mai mare competiție sportivă multisporturi din Europa a anului, cea de-a treia ediție a Jocurilor Europene are loc la Cracovia și în regiunea Małopolska din Polonia, în perioada 21 iunie – 2 iulie 2023. Sunt organizate competiții la 29 de discipline sportive, la care participa 7.000 de sportivi din 48 de țări europene.

Caniculă: Primăria a instalat corturi cu apă potabilă în toate sectoarele din Chișinău

În contextul caniculei, Primăria Chișinău a instalat corturi în toate sectoarele Capitalei cu apă potabilă.

gallery images
gallery images
gallery images

Caniculă: Primăria a instalat corturi cu apă potabilă în ChișinăuFoto: Primăria Chișinău

În perioada 2-7 iulie Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un Cod Galben de caniculă, iar pentru perioada 25 iunie – 5 iulie – Cod Galben de pericol de incendiu.

gallery images
gallery images
gallery images

Video. Renato Usatîi susține că atacatorul de la Aeroport este terorist. A trecut pregătirea militară în Afganistan

Renato Usatii susține că Rustam Așurov, cel care a ucis ieri doi ofițeri la Aeroport Internațional Chișinău, este terorist, având pregătire specială într-o tabără din Afganistan.

VIDEO Usatîi spune că atacatorul de la Aeroport este terorist: A trecut pregătirea militară în Afganistan

„Criminalul care a tras ieri în doi ofițeri moldoveni la Aeroport este un oarecare Rustam Așurov. Ieri, după ce am contactat structurile de forță de ordine din Tadjikistan și nu doar, mi s-a spus că acest Rustam este un terorist, nu criminal, care a trecut pregătirea militară în Afganistan, mulți ani în urmă și figurează în dosare pentru tentivă de omor, răpire, terorism, și multe altele”, a declarat Usatîi, într-un video pe facebook, conform Realitatea.md.

Usatîi a declarat că ofițerul Serghei Muntean era singurul polițist care însoțea șase persoane.

„Ofițerul Serghei Muntean a mers singur să ia, nu doar atacatorul, dar și alte șase persoane aflate în zona de verificare. Era singurul polițist care însoțea șase oameni. El a vrut să-l oprească pe terorist, dar atacatorul avea așa o pregătire, încât l-a omorât pe ofițer dintr-o lovitură”.

Liderul Partidului Nostru a mai spus că autoritățile erau datoare să asigure și securitatea polițiștilor care lucrează la Aeroport.

„Ei cât lucrează, trebuie să le fie sigurată securitatea, dar nimeni n-a făcut-o”.

Atacatorul de la Aeroportul Internațional Chișinău este cetățean al Tadjikistanului. Pe 30 iunie, ajuns la Chișinău din Turcia, nu i s-a permis intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. În timpul însoțirii sale pentru a fi returnat, agresorul a sustras arma unui polițist de frontieră, din care a ucis doi oameni.

În urma atacului armat și-a pierdut viața polițistul de frontieră Serghei Muntean. Victima era agent-șef adjunct, avea 31 de ani și activa în cadrul Poliției de Frontieră din anul 2011.

Cea de-a victimă este Igor Ciofu, agent de securitate în vârstă de 40 de ani.

Un tânăr a cumpărat 12 lăzi de struguri la Târgul din capitală, și le-a dus la un orfelinat
Articolul anterior
Cele mai cotate modele ale momentului vor defila la a patra ediție Privé Fashion Events. Iată cine sunt ele!
Articolul următor