Caz îngrozitor la Telenești. Doi bărbați tineri au decedat la spital după ce au băut erbicid

Doi bărbați în vârstă de 36 și 38 de ani au decedat la spital după ce s-au intoxicat cu erbicid. Cazul a avut loc în satul Zahareuca din raionul Telenești.

Ofițerul de presă al IP Telenești, Elena Băetrău, a spus că oamenii legii au fost alertați astăzi, 21 iunie, și li s-a comunicat că 3 consăteni s-au intoxicat cu o substanță necunoscută la stâna din satul Zahareuca, unde doi dintre aceștia activau în calitate de ciobani.

„La fața locului polițiștii au stabilit că, în dimineața zilei de 19 iunie, bărbații, aflându-se la păscut oile pe imașul din extravilanul satului Zahareuca, la tulpina unui copac de măslin sălbatic, au găsit o sticlă din masă plastică cu capacitatea de 9 litri, plină cu substanță lichidă de culoare roz, asemănătoare cu rachiul, pe care au consumat-o pe parcursul zilelor de 19 și 20 iunie”, a declarat Elena Băetrău, pentru stiri.md.

Potrivit poliției, la data de 20 iunie, seara, primul bărbat în vârstă de 36 de ani a fost transportat la Spitalul Raional Telenești. Acesta a decedat în secția reanimare la data de 21 iunie. 

Al doilea bărbat cu intoxicație a fost transportat la spital în dimineața zilei de 21 iunie, iar în jurul orei 11:00 acesta a decedat. La moment în reanimare se află cel de-al 3-lea bărbat.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Cumplit. Un adolescent de 15 ani, din Căușeni, găsit găsit spânzurat în grădina bunicii
Articolul anterior
Maia Sandu, întâlnire delicată și respectuoasă din partea Președintelui Poloniei, Andrzej Duda, la Varșovia
Articolul următor
Alte articole interesante