Caz îngrozitor peste Prut. O familie întreagă a fost spulberată pe traseu de către un șofer care a vrut să se sinucidă

Caz șocant peste Prut. Destinul unei tinere familii a fost curmat brutal, marți dimineaţă, lângă Craiova. Mergeau spre mare, iar maşina lor a fost spulberată de un alt autoturism.

separator

Șocant este că, potrivit anchetatorilor, șoferul acestui vehicul ar fi comis gestul intenționat, cu gândul de a-și pune capăt zilelor.

A murit, dar i-a ucis pe tată și fetița de numai 6 ani. Mama este în stare gravă.

Familia plecaseră din timp de acasă, ca să ajungă la mare dis-de-dimineaţă.

În plus, mașina lor era nouă – o aduseseră cu doar o seară înainte, spun rudele, așa că cel mai probabil au decis să nu forțeze nota pe drum. Pe centura Craiovei, un autoturism scăpat de sub control, condus de un tânăr de 25 de ani, le-a tăiat calea.

Halucinant, însă poliția are date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide.

Impactul a fost deosebit de violent. Tatăl, de 41 de ani şi fetița de 6 – au murit pe loc. La fel şi şoferul vinovat. Mama, în schimb, a ajuns la spital. Femeia are 34 de ani, și este în stare gravă. Parchetul va prelua dosarul acestui caz, iar cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii de omor calificat, scrie stirileprotv.ro.

O fetiță de 9 ani a murit din cauza Covid-19, după ce medicii au trimis-o acasă
Articolul anterior
Medic infecționist: masca de protecție refolosită își pierde din capacitatea de protecție
Articolul următor
Alte articole interesante