Caz șocant în Germania unde un bărbat a fost ucis, iar părţi ale corpului său au fost mâncate

După ce victima a fost ucisă, părţi ale corpului ar fi fost mâncate, iar resturile – împrăștiate prin Berlin.

Un bărbat dispărut în Germania a fost ucis, părți din corpul său ar fi fost mâncate, iar resturile – împrăștiate prin Berlin. Cazul a avut loc în toamna anului trecut, însă pare să fie elucidat abia acum. Bănuitul este un profesor de 42 de ani. Acesta ar fi făcut cunoștință cu victima, un bărbat de 43 de ani, prin intermediul rețelelor de socializare și ar fi stabilita o întâlnire.

Versiunea preliminară este că persoana decedată ar fi fost omorâtă pentru ca suspectul să primească satisfacție sexuală. Se bănuiește că profesorul ar fi consumat anumite părți ale corpului victimei, însă deocamdată nu există dovezi în acest sens. După crimă, cadavrul ar fi fost dezmembrat într-un apartament din Berlin, scrie zugo.md cu referire la euronews. Suspectul ar fi aruncat resturile în mai multe cartiere ale capitalei germane. Victima era dată dispărută de mai multe săptămână. O parte dintre rămășițe au fost găsite într-o pădure din nordul Berlinului, iar presupusul făptaș – identificat cu ajutorul câinilor de serviciu.

Potrivit sursei citate, acesta nu este primul caz de genul în Germania. Bunăoară, în 2016, un individ a fost condamnat pentru fapte similare, iar în 2015 a fost încarcerat un polițist care a omorât o persoană cunoscută de pe un site dedicat canibalismului.

Au spart un bancomat și au pierdut pe drum o parte din bani
Articolul anterior
Mai mulţi pleacă decât vin. Mii de oameni au părăsit ţara în doar 24 de ore
Articolul următor