Caz cutremurător în Italia. O femeie s-a aruncat de pe un pod cu copilul în brațe

Caz șocant în nordul Italiei. O femeie de 31 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe un pod, cu copilul în brațe. Copilul de un an și jumătate a supraviețuit, dar este în stare foarte gravă și a fost dus la spital.

Femeia de 31 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe podul Vidor, în zona Treviso, ținându-și fiul în vârstă de un an și jumătate în brațe. Copilul a fost găsit de salvatori în condiție critică și a fost dus la spitalul din Treviso, scrie Rai News.

Femeia ieșise din casă în jurul orei 20:00 noaptea trecută, familia pierzându-i urma. Când s-a dat alarma, carabinierii i-au găsit mașina pustie, lângă podul Vidor, la o înălțime de aproximativ 15 metri. Coborând pe mal, pompierii au descoperit corpul femeii, și copilul, care a supraviețuit, dar fiind în stare foarte gravă.

Conform informațiilor inițiale, tânăra suferea de o formă de depresie și, din acest motiv, era tratată la un centru specializat. Plecase din casă pentru a-și vizita părinții în Caerano San Marco.

Temându-se de cel mai rău, armata a chemat apoi pompierii care au coborât sub pod și au găsit-o pe mamă și pe fiul ei, încă în viață, dar cu răni grave. ,,Are mai multe politraumatisme, e grav. Medicii se luptă să-l salveze”.

Incendiu în orașul Sângerei. O femeie, găsită fără viață în propria casă
Articolul anterior
Când urmează să nască Meghan Markle
Articolul următor
Alte articole interesante