Caz șocant în Rusia. O fetiță de 8 ani a fost violată și ucisă de un cuplu care s-a oferit să o transporte cu mașina

O fată de opt ani din Rusia, care a fugit de acasă după ce s-a certat cu părinții, a fost violată și ucisă, luni, de un cuplu care s-a oferit să o transporte cu mașina, relatează Daily Mail.

separator

Copila a fost surprinsă de camerele de supraveghere când mergea de una singură pe o stradă din orașul Novo Aleksandrovsk, de pe Insula Sahalin, aflată la nord de Japonia. Sunt ultimele imagini cu Vika Teplyakova în viață.

Tânăra încerca să ajungă acasă la o prietenă, care se afla în altă localitate.

Peste 500 de voluntari au plecat în căutarea fetei. La trei zile după dispariția copilei, o femeie de 32 de ani le-a transmis polițiștilor că ea și soțul ei au transportat-o pe tânără cu mașina.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi, care sunt acum acuzați de crimă.

Bărbatul i-a spus soției sale că o va “ataca” pe copilă, iar “femeia nu a făcut nimic pentru a-l opri deoarece se temea de el”, spun surse din poliție, potrivit Daily Mail.

Fata a fost violată și apoi strangulată de bărbat, care i-a aruncat apoi cadavrul în apropierea unui lac. Igor Dvornikov a negat la început faptele, însă în cele din urmă a recunoscut că a răpit-o, violat-o și a apoi a ucis-o pe fata de 8 ani, transmite stirileprotv.ro.

Doi bărbați, infectați cu Covid-19, au decedat în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Un tată și fiul său au găsit bani într-un bancomat și i-au returnat poliției
Articolul următor
Alte articole interesante