Caz șocant în Rusia: un adolescent și-a ucis cu toporul părinții și sora

Un tânăr de 16 ani, din regiunea Perm, Rusia, și-a pulberat mama, tata și sora mai mică. Cazul teribil a avut loc într-o familie exemplară din regiunea Perm, scrie presa rusă.

Școlarul i-a spulberat pe toți cei dragi cu un topor și a fugit de acasă cu un taxi. Trupurile mutilate a trei persoane au fost găsite într-o casă privată din satul Oktyabrsky, pe 2 martie. Într-o căsuță confortabilă locuiau Alexei Gorbunov, în vârstă de 40 de ani, soția lui, asistentă medicală, în vârstă de 42 de ani, precum și copiii lor – un fiu de 16 ani și o fiică de 12 ani.

Tânărul a fost reținut pe 3 martie, la aproape 400 de kilometri de casa lui. A fost găsit într-un hostel din Ekaterinburg, unde a ajuns cu taxiul.

„Copii minunați. Mama este absolut pozitivă, un fiu adult, aproape absolvent, chitarist. De ce s-au întâmplat toate acestea?!”, spune un vecin.

Vecinii au explicat că adolescentul îi saluta întotdeauna când se întâlneau. Nimeni nu l-a văzut cu o țigară sau cu bere. La școală, comunica cu colegii și chiar se bucura de o anumită autoritate cu colegii săi.

Unii cunoscuți ai familiei suspectează că tragedia se datora pasiunii excesive a adolescentului pentru jocurile pe computer. Putea să stea cu căști mari în fața ecranului tot weekendul. Surse din anchetă spun că inițial studentul a avut un conflict cu mama sa. Nu voia să meargă la școală.

Mai întâi, și-a ucis mama, apoi și-a ucis sora și s-a așezat să-l aștepte pe tatăl său să se întoarcă acasă. Profesorii și vecinii nu au observat ciudățenia adolescentului.

Acum se efectuează examinări ale cazului, oamenii legii examinează conținutul computerului, detaliază apelurile, înregistrările de pe camerele de supraveghere. Ancheta a interogat deja 175 de martori – rude, profesori, prieteni ai elevului.

Jurnal TV sărbătorește astăzi 11 ani de activitate!
Articolul anterior
Franco Sanna: Ce au în comun italienii cu moldovenii la bucătărie
Articolul următor
Alte articole interesante