Caz șocant într-un spital. O femeie cu Covid-19 a fost deconectată din greșeală de la aparate

Situaţie de groază la Spitalul Covid Victor Babeş din București. Conducerea spitalului a anunţat joi seară Poliţia Capitalei de moartea unei paciente, după ce aceasta ar fi fost dezintubată din greşeală.

Polițiștii de la Serviciul Omoruri și un procuror au ajuns în urmă cu puțin timp la Spitalul Victor Babeș din București, un spital unde sunt tratați pacienți cu coronavirus, și fac cercetări cu privire la decesul suspect.

Deși infectată cu coronavirus și în stare gravă, femeia ar fi fost dezintubată de un brancardier, care însă trebuia să facă această procedură în cazul unui pacient care murise, potrivit surselor Digi24.

Dintr-o aparentă confuzie, el a deconectat femeia de la aparate, în locul bărbatului decedat.

Conducerea spitalului a confirmat decesul unui pacient de la ATI care a murit din alte cauze decât cele naturale sau medicale și a anunțat polițiștii, conform procedurilor.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Anchetatorii efectuează cercetări la această oră, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.

Ce se va întâmpla cu echipamentul de protecție, rămas neutilizat după alegeri
Articolul anterior
Un tânăr, răpus de durere după ce și-a pierdut mama din cauza Coronavirusului. Ambulanța i-a refuzat internarea în spital, iar starea femeii s-a agravat
Articolul următor