Caz șocant la Arad. Un tânăr de 20 de ani a transmis live pe facebook momentul în care și-a luat zilele pe șinele de tren

Un tânăr de 20 de ani a fost accidentat aseară mortal, pe podul CFR Micalaca – Aradu Nou, de trenul care circula pe direcţia Arad – Timişoara, după ce s-a întins pe calea ferată, în timp ce era live pe Facebook, scrie libertatea.ro.

separator
Tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, din cauza neîmplinirii în dragoste. Edi Prodan a mers la Podul Roșu, acolo unde s-a asezat pe șinele de tren, pregătindu-se de impact. Mecanicul nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat. Conform celor care au ajuns la fața locului, tânătul a intrat live pe Facebok și a poziționat telefonul astfel încat să prindă toată sena.

Apropiații lui Edi Prodan nu își pot reveni din starea de șoc. Pe rețelele de socializare, unul dintre prietenii băiatului a dezavluit o posibilă cauză a sinuciderii, potrivit fabricatinromania.info. ”Edi, eu sincer sunt terminat fizic, psihic, spiritual nu mai pot face nimic, nu te-am crezut în stare de aşa ceva niciodată doresc doar că acea durere să fi dispărut acumă, să fii liniştit şi împăcat nu merită să îi dovedești aşa ceva, aceasta faptă nu se face, frate, niciodată să dovedești că ai iubit pe cineva, îţi doresc un drum cât mai lin spre ceruri / „Doamne, nu îmi vine să cred. Dumnezeu să te odihnească în pace / Nu îmi vine să cred că nu mai eşti! / Refuz sa cred ca nu mai ești! Dumnezeu sa te odihnească în pace, prieten drag!”

Katy Perry și Orlando Bloom se relaxează la plajă, în Franța
Articolul anterior
Angelina Jolie a apărut super sexy la balcon, în lenjerie de corp, și a atras toate privirile
Articolul următor
Alte articole interesante