Caz șocant la Bălți. Un bărbat agresiv a sărit cu cuțitul la oameni, apoi a încercat să se sinucidă

Bărbat agresiv pe o stradă din Bălți. A sărit în fața unei mașini, a încercat să înjunghieze câțiva oameni, apoi să se sinucidă, dar a fost imobilizat intr-un final de polițiștii de patrulare.

Astăzi, în jurul orei 12:30, un echipaj de patrulare a fost anunțat de către un cetățean că pe o stradă din municipiul Bălți, un pieton intenționat s-a aruncat în fața unui camion de model Mercedes.

Șoferul Tirului a reușit să frâneze la timp, izbutind să evite o tragedie.

În același timp în trafic și-a stopat mașina și alt șofer, care s-a apropiat să ofere ajutor crezând că este vorba de un accident.

Deodată, pietonul agresiv a scos un cuțit și a amenințat ambii șoferi. La un moment dat, unul dintre conducători a reușit să-l sustragă și să-i ia cuțitul, însă acesta a mai scos din buzunarul hainei al doilea cuțit, continuându-și amenințările.

Între timp, la fața locului au ajuns inspectorii de patrulare care au dus tratative de calmare, convingere și retragerea acțiunilor ilegale. Însă, la un moment dat, bărbatul a sărit la alți doi bărbați, care treceau pe alături fără să aibă vreo tangență cu cazul.

Polițiștii l-au înconjurat și au intreprins toate măsurile pentru a-l dezarma, timp în care unul dintre polițiști a fost atacat cu cuțitul, viața și sănătatea sa fiind în pericol iminent.

Colegul său a fost nevoit să aplice arma din dotare, efectuând o împușcătură de avertizare în plan vertical. Agresorul continua să fie extrem de violent cu toți din jur, oamenii legii fiind nevoiți să efectueze focuri in membrele inferioare ale acestuia imobilizându-l.

Mai mult, căzut la pământ, acesta a încercat să-si aplice o tăietură în regiunea gâtului, cu scop de sinucidere- acțiune curmată de poliție.

Oamenii legii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția medicilor. Persoana se află în afara oricărui pericol.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, organul de urmărire penală și cel al procuraturii urmând să califice acțiunile persoanei. Inspectoratul General al Poliției nu tolerează astfel de fărădelegi când sunt puse în pericol viețile oamenilor și ale polițiștilor, așa gen de comportament fiind curmat cu exigență. Poliția mulțumește cetățenilor că, reacționează prompt și colaborează cu organele de forță. Potrivit poliției, acțiunile polițiștilor au avut loc în strictă conformitate cu Legea în vigoare.

Două fetițe au decedat, după ce au fost spălate pe cap cu insecticid pentru că aveau păduchi
Articolul anterior
Cărți despre Iosif Stalin, oferite de către autorități copiilor din Găgăuzia
Articolul următor
Alte articole interesante