Caz şocant la Edineţ! Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de şapte indivizi

Un tânăr de 25 de ani din raionul Drochia a fost bătut de șapte indivizi în orașul Cupcini, Edineț. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital.

Potrivit poliției, victima, împreună cu un prieten, se aflau în curtea unui bloc locativ, când de ei s-au apropiat șapte persoane, printre care care un tânăr, cu care, anterior, acesta a avut un conflict. Unul dintre atacatori avea în mână o bită din lemn. Agresorul i-ar fi aplicat o lovitură cu bita, după care, toți membri ai grupului i-ar aplicat mai multe lovituri cu mâinile și picioarele peste diferite părți ale corpului. Făptașii au fugit de la fața locului. Victima s-a apropiat de un magazin, unde a solictat ajutor, scrie nordnews.md.

Victima a fost transportată în secția traumatologie. Pe cazul dat a fost intentat un dosar penal pentru huliganism. La moment se desfășoară acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Transformarea digitală a educației continuă
Articolul anterior
O actriță și un regizor din Rusia au fost trimiși pe Stația Spațială Internațională să filmeze primul film în spațiu. Rogozin e producător
Articolul următor