Caz șocant la Nisporeni. O copilă de 5 ani a fost atacată de un pedofil

Caz cutremurător într-o localitate din raionul Nisporeni. O copilă de 5 anișori a fost impusă de un bărbat în vârstă de 63 de ani să se dezbrace. Cazul a avut loc ieri, 10 iulie, în jurul orei 20:25.

Ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, a spus că oamenii legii au fost alertați de tatăl minorei, scrie stiri.md.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 63 ani fiind vizual sub influența băuturilor alcoolice se deplasa pe o stradă din localitate. La un moment dat acest și-a pierdut echilibrul și a căzut jos la pământ. Prin preajmă se jucau 2 minori,  un băiat de 13 ani și o copilă de 5 ani. 

Minorul observând că bărbatul a căzut l-a ajutat să se ridice și împreună cu minora l-au condus până la acesta la domiciliu. Acolo, bărbatul l-a alungat pe minor acasă, iar copilei i-a zis să rămână să îi dea dulciuri. 

Acesta a încuiat poarta și ușa locuinței și a rămas cu minora în casă. 

Între timp, băiatul s-a dus acasă și i-a comunicat despre cele întâmplate tatălui fetiței”, a explicat Cristina Vicol.

Potrivit poliției, imediat, tatăl minorei s-a dus la domiciliul bărbatului unde a spart geamul și a intrat în locuință.

„În interior l-a depistat pe suspect dezbrăcat de haine până la brâu, iar pe fiica sa era dezbrăcată total”, a mai spus Cristina Vicol.

Suspectul le-a spus polițiștilor că doar a dezbrăcat-o pe minoră și nu a întreținut cu ea careva relații sexuale. Alte circumstanțe se stabilesc.

O familie de moldoveni stabiliți în Germania au mers 800 de km pentru a vota
Articolul anterior
Maestrul Gheorghe Urschi a votat: ,,Hai, Moldova, să trăim mai bine!”
Articolul următor
Alte articole interesante