Caz șocant în Rusia. Un preot şi-a ucis cu cruzime soţia, fiindcă voia să-l părăsească

Rusia este îngrozită de crima comisă de un preot ortodox, într-o localitate din apropierea Moscovei. Preotul unei mănăstiri din Djerzinski, în apropiere de Moscova, şi-a ucis soţia fiindcă aceasta voia să divorţeze.

separator

Cuplul ar fi avut probleme de mult timp, fiindcă bărbatul, identificat drept Denis G., o acuza că nu are grijă de ea, iar femeia răspundea de fiecare dată că e dispusă să divorţeze, dacă el este nemulţumit.

Părintele Denis şi-a luat soţia în maşină, promiţându-i că o duce într-un loc interesant. A dus-o însă într-o pădure, la marginea localităţii, unde a înjunghiat-o. Pe trupul femei au fost găsite 7 urme de lovituri de cuţit. A ascuns apoi cadavrul în pădure.

Poliţia a fost alertată de mama femeii, căreia fiica sa îi trimisese un SMS înainte de a pleca în călătoria fatală. „Mă duce undeva”, a scris preoteasa. Mama ei s-a alertat după ce femeia nu o-a mai răspuns la telefon. Preotul şi-a recunoscut crima şi a declarat că voia ca astfel să evite scandalul provocat de un divorţ.

sursa

Laura Cosoi s-a pozat în timp ce își alăpta fetița. Mesajul transmis de actriță
Articolul anterior
Video! Lia Taburcean a lansat o piesă dedicată cuscrelor. Ascult-o și tu!
Articolul următor
Alte articole interesante