Ce cadouri să nu oferi în Anul Tigrului? Lucruri care vor aduce ghinion

Conform calendarului chinezesc, 2022 este anul Tigrului de apă, ce simbolizează aristocrație, poftă de lux și bogăție, precum și eleganță și simțul stilului incredibil.

Conform astrologilor, în ajunul Anului Nou, nu ar trebui să oferiți vase, bunuri de uz casnic pentru casă, textile precum perne, prosoape și lenjerie de pat, electrocasnice.

Tigrul este unul dintre cei care apreciază atenția și originalitatea, așa că darul ar trebui să fie cu siguranță unul nu pentru afaceri, ci pentru suflet.

Cadourile asociate cu obiceiurile proaste, precum trabucuri, brichete și scrumiere, alcool de elită și seturi de pahare – nu sunt potrivite pentru Noul An.

Unul dintre cele mai populare cadouri de Revelion pentru o persoană dragă este parfumeria. Însă, nu de data aceasta. Tigrul este foarte sensibil la mirosurile înțepătoare și, în acest sens, este destul de greu să-l ,,mulțumești”.

Dacă vrei să oferi un parfum, nu-l deschide imediat, lasă-l timp de câteva zile.

De asemenea, astrologii ne sfătuiesc să nu oferim cadouri ce țin de podoaba capilară. Șampoane, pieptene, uscătoare de păr, ondulatoare, agrafe, cu siguranță nu-i vor plăcea Tigrului de apă, care detestă să fie atins și tras de păr.

Cuțite, tacâmuri (furculițe, un tirbușon, foarfece – toate acestea, de asemenea, pot duce la certuri în casa destinatarului cadoului.

Ce cadouri îi pac tigrului?

În primul rând, acestea sunt cadouri pentru suflet – de exemplu, fiind vorba despre cele care sunt asociate cu hobby-urile celui care primește cadoul. Iubitorii de gătit pot fi surprinși cu o carte frumoasă de bucate, pescari – cu accesorii pentru pescuit.

Dacă nu știi ce să alegi, poți cumpăra un certificat cadou de la un magazin care comercializează produsele dorite.

Tigrul va aprecia cu siguranță obiectele de artă care se încadrează în designul interior – acestea sunt tablouri, vaze, figurine antice, ikebane si compoziții interioare.

Bijuteriile vor fi un cadou potrivit pentru o persoană dragă. Tigrul prețuiește naturalețea în orice, așa că bijuteriile ar trebui să fie făcute din metal prețios. Este de dorit ca acesta să nu conțină pietre artificiale sau semiprețioase.

De asemenea, puteți oferi bilete la un spectacol sau la concert, la teatru sau la cinema, la o expoziție sau la un muzeu. Acestea includ, de asemenea, certificate pentru spa, masaj, peeling sau alte tratamente de înfrumusețare.

Tigrul prețuiește foarte mult stilul de viață sănătos, așa că va aproba cadourile legate de sport. Este bine să oferiți echipament sportiv, un abonament la sport sau la o piscină.

Adoptată de mică în străinătate, își caută mama biologică: „Am fost născută pe un câmp de porumb și abandonată”

A avut un destin crunt, dar a găsit puterea să ierte și vrea să își cunoască mama care a născut-o. Este povestea emoționantă a unei femei din SUA cu rădăcini românești.

O tânără în vârstă de 36 de ani, născută în România și adoptată de mică în Statele Unite ale Americii o caută acum pe cea care i-a dat viață. Printr-un anunț publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României amintește că a fost născută pe un câmp de porumb, apoi dusă la spital unde a fost lăsată de mama sa biologică.

Se numea la naștere Stoica Diana și a văzut lumina zilei pe un câmp din comuna Găiești, județul Dâmbovița, la data de 16 decembrie 1986.

Știe că mama sa se numea Stoica Clara și locuia în satul Odrihei, comuna Coroisânmartin din județul Mureș.

„În actele de adopție scrie că am fost născută pe un câmp de porumb și apoi dusă la spital, de unde mama mea biologică a plecat. Am locuit în orfelinat până la 4 ani, când am avut șansa să fiu adoptată de o familie absolut minunată, care mi-au oferit iubire și educație”, a specificat tânăra în anunțul său, scrie rotalianul.com.

Ea roagă pe cei care au informații despre mama sa să contacteze administratorii paginii mai sus menționate.

„Vă rog frumos să distribuiți anunțul meu, deoarece mi-aș dori extrem de mult să îi cunosc și nu îi judec deloc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc frumos!”, este mesajul de încheiere al Dianei.

Și-a sacrificat cariera și a devenit tată singur pentru un băiețel adandonat, diagnosticat cu autism și care nu putea să vorbească

Ruben Ramos a crezut dintotdeauna că dragostea poate face magie și a preferat să se mențină plin de speranță și ambițios pe tot parcursul vieții sale. Își dorea nespus de mult să își întemeieze o familie și știa că, la un moment dat, își va putea îndeplini visul, scrie www.divahair.ro.

El a emigrat din Mexic și și-a petrecut întreaga copilărie în Texas. Familia sa a fost săracă și, din păcate, cu greu și-a permis să îl crească și să îl întrețină. Când era copil era deseori ridiculizat pentru că nu purta haine scumpe sau pantofi de lux.

Însă Ruben a încercat să nu pună la suflet tachinările altora, ci chiar le-a folosit ca sursă de motivație pentru a evolua și pentru a-și depăși condiția. În cele din urmă, el a devenit prima persoană din familie care a absolvit liceul și a obținut diploma de licență. Cu toate acestea, cea mai remarcabilă realizare era pe care să apară.

La doar 29 de ani, tânărul era deja un mândru director de marketing și ducea o viață bună. Chiar și așa, ceva lipsea și nu se simțea împlinit. Voia neapărat să își întemeieze o familie. A început să se informeze despre întregul proces al înfierii, dar și despre plasament, iar apoi a luat marea decizie.

Deși a avut parte de sprijinul rudelor sale, bărbatul a înfruntat de unul singur dificultățile administrative de care s-a lovit în drumul său. Și chiar dacă lucrurile nu au părut promițătoare de la bun început, totul s-a schimbat atunci când la cunoscut pe micuțul Hector la un eveniment de adopție. Copilul era autist și nu putea să vorbească.

În ciuda condiției sale, Ruben s-a atașat instantaneu de băiețelul mexican și a vrut neapărat să îi ofere un loc sigur în care să crească și să se dezvolte. Hector i-a furat, pur și simplu, inima.

„Încă îmi amintesc prima dată când l-am văzut. Îmi amintesc cum era îmbrăcat, îmi amintesc privirea din ochii lui și cât de inocent arăta. Nu mă puteam opri din a-l privi”, a mărturisit bărbatul.

Imagine cu Ruben și Hector la biserică

Din păcate, a-i oferi lui Hector un cămin iubitor nu a fost atât de simplu pe cât și-a imaginat Ruben. După ce a depus actele necesare pentru a-i deveni părinte, bărbatul a aflat că nu a fost selectat și că nu va putea face asta. Vestea l-a distrus, dar, în același timp, l-a motivat să-și păstreze speranța. Avea atât de multă iubire de dăruit, încât nu putea să se dea bătut.

Timp de doi ani, având licență de adopție, bărbatul a așteptat constant să fie selectat pentru a deveni părinte. Din păcate, timpul a trecut, iar dorința sa nu s-a mai îndeplinit. În ianuarie 2018, a decis să renunțe la licența de adopție. Procesul era epuizant.

Dar, chiar și așa, după numeroasele dezamăgiri de care a avut parte, Ruben nu l-a uitat niciodată pe micuțul Hector. Chiar când se pregătea să își încheie licența, a primit un telefon neașteptat din partea asistentului său social.

„Încă îmi amintesc cuvintele lui: „Domnule Ramos, vă amintiți de Hector? Ei bine, nu s-a adaptat în familia care a fost selectată pentru el și asistentul său social ar dori să știe dacă mai sunteți interesat de el?””, a povestit bărbatul.

Ruben a fost șocat de ceea ce se întâmplase, dar a spus „da” fără să stea pe gânduri. Trei zile mai târziu, copilașul a ajuns la ușa lui și acesta a fost începutul vieții lor împreună.

Tăticul a fost nevoit să facă numeroase sacrificii pentru a-l face pe micuțul său fericit. Chiar dacă era copleșit, știa că trebuie să lupte pentru a nu-și pierde băiatul. În timp ce băiețelul dormea, într-o noapte, el și-a jurat că îl va iubi indiferent de obstacolele care îi vor apărea în cale. Cu timpul, a reușit să construiască o relație incredibilă cu copilul, bazată pe iubire și respect.

În cele din urmă, bărbatul a fost nevoit să renunțe la slujba sa, care în trecut îi aducea mândrie și bucurie. Nu a fost deloc o decizie ușoară, dar a meritat până la urmă. Chiar dacă și-a lăsat cariera în urmă, Ruben a primit un nou titlu, acela de tată. În ziua de 14 august 2020, Hector a fost adoptat în mod oficial.

„Titlul de tată se câștigă”, a spus fericitul tătic.

Imagine cu Ruben și Hector îmbrăcați în tricouri negre

De asemenea, Hector a fost încântat și bucuros că și-a găsit o casă și o familie pentru totdeauna. După ce a primit marea veste, a alergat la tăticul său în brațe și i-a spus: „Te iubesc atât de mult. Te iubesc foarte, foarte mult”.

Băiețelul i-a zis pentru prima dată „tată” lui Ruben atunci când, într-o zi, a venit să îl ia de la școală. Bărbatul a fost de-a dreptul extaziat să-l audă numindu-l astfel.

„După ce am tras pe dreapta și am plâns ca un copil în parcare timp de aproximativ 15 minute, am știut că aceea a fost cea mai valoroasă, cea mai semnificativă realizare din întreaga mea viață și că nu mai era cale de întoarcere.”, povestit el.

Ruben a avut multe de îndurat până să devină tată. Și-a pierdut părul din cauza stresului, a renunțat la cariera sa și sănătatea sa mintală începuse să fie afectată. Chiar și așa, suferința și eforturile au meritat pentru că, mulțumită iubirii sale de neegalat, întreaga viață a lui Hector s-a schimbat. Micuțul a început să cânte, sa obțină rezultate bune la școală și chiar să vorbească.

„În 2020, am trecut prin mai multe pierderi. Mi-am pierdut câinele, slujba și relațiile. Dar, prin haos, am experimentat și am câștigat, de asemenea, dragoste necondiționată. Nimeni nu-mi poate lua asta. Asta înseamnă curaj, iubire, putere și rezistență. Aceasta este fericirea.”, a povestit tăticul.

Bărbatul a devenit un om mai bun cu timpul și este recunoscător pentru fiecare moment pe care l-a împărtășit cu copilașul său. El este un exemplu de urmat pentru noi toți, căci dragostea, ambiția și bunătatea l-au determinat să schimbe cu totul firul vieții unui copil sărman.

Kylian Mbappe a devenit căpitanul naționalei Franței la doar 24 de ani

Didier Deschamps (54 de ani) a anunțat marți că noul căpitan al Franței este Kylian Mbappe (24 de ani), după ce banderola a fost eliberată de Hugo Lloris (36 de ani), retras de la naționala „Cocoșului Galic” la începutul anului.

Kylian Mbappe brutalnie szczery po klęsce PSG. Wystarczyło jedno zdanie  Piłka nożna - Sport.pl

În cursă s-au mai aflat și Raphael Varane și Antoine Griezmann, însă fundașul lui Manchester United s-a retras și el luna trecută, iar atacantul lui Atletico Madrid ar dori acum să facă același pas, transmite digisport.ro.

Didier Deschamps și-a motivat decizia de a-l numi căpitan pe Kylian Mbappe la doar 24 de ani

Totuși, Deschamps a explicat că Griezmann va îndeplini rolul de vicecăpitan, iar selecționerul Franței a oferit și motivele care au stat la baza deciziei de a-i oferi banderola lui Mbappe la o vârstă relativ fragedă pentru acest rol. 

„Kylian bifează toate criteriile pentru a primi această responsabilitate. Atât pe teren, cât și în vestiar, este un element unificator”, a spus Deschamps, conform presei franceze.

O minoră, preluată la spital direct din stradă. Martori: Doi băieți i-ar fi amestecat droguri în cafea
Articolul anterior
Ion Ceban, acuzat de tentativa unui atac raider asupra întreprinderii ,,Infocom”
Articolul următor