Ce dorință are Cleopatra Stratan de ziua ei de naștere. În curând va împlini 20 de ani

În luna octombrie, Cleopatra Staran va împlini 20 de ani, și deja știe ce vrea să facă de ziua ei de naștere. Vedeta a povestit cum își dorește să-și sărbătorească aniversarea alături de soțul ei. Vrea să plece într-o vacanță romantică, într-unul dintre orașele ei preferate.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Deși au avut o vară în care nu prea au avut timp să se relaxeze, și asta pentru că au avut o mulțime de concerte, aceștia spun că se bucură enorm că au făcut ceea ce le place și, mai mult, s-au încărcat cu energie de la fanii lor.

„Ne dorim foarte mult să plecăm din nou la Paris, urmează să împlinesc 20 de ani în octombrie. Fac și eu două decenii și vreau să mergem la Paris din nou. Mi-a plăcut foarte mult Parisul și vreau să îl vizitez din nou. A rămas un loc special pentru mine. Pe lângă asta, nu știm dacă o să mai apucăm până la finalul anului să mai mergem într-o vacanță.”, a spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan, despre relația cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan a vorbit și despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Edward Sanda. Cântăreața a spus că, în relația lor contează faptele și sentimentele și mai puțin cadourile.

“Noi ne sărbătorim aniversările. Și ziua noastră, de când suntem împreună, dar și aniversarea de la căsătorie. Cu ocazia aceasta, am făcut și un an de zile, pe 14 august. La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte, nu neapărat în cadouri. Ne place să ne facem și cadouri, din când în când, dar nu ne bazăm pe asta, nu facem ceva pentru asta.”., a mai povestit artista potrivit aceleiași surse menționate anterior.

De asemenea, Cleopatra Stratan a mai spus și că, în relație, ei nu au nicio tradiție și că întotdeauna fac ceea ce simt.

sursa: www.spynews.ro

Accident în Capitală! Un șofer a fugit după ce s-a răsturnat cu mașina la Malina Mică

Un automobil s-a răsturnat în urma unui accident produs aseară, 26 martie, scrie stiri.md.

Accidentul a avut loc la intersecția dintre străzile Constantin Vîrnav și Mălina Mică, în jurul orei 22:25.

Din imaginile distribuite pe rețelele sociale se poate observa că un automobil s-a răsturnat în mijlocul carosabilului, iar portbagajul este deschis.

Ofițerul de presă Nina Dubovca a spus că în accident a fost implicat un automobil de model Dacia, iar la sosirea polițiștilor la fața locului, șoferul era de negăsit.

„Acesta riscă sancțiune atât pentru provocarea accidentului rutier, cât și pentru părăsirea locului.”, a mai spus Dubovca.

Depozitul de la Cobasna, ticsit cu muniții vechi, din nou în atenția publică în contextul războiului. Se poate întâmpla ceva

Un depozit cu peste 20 de mii de tone de muniții sovietice, păstrate pe teritoriul necontrolat de autoritățile moldovenești, a revenit în atenția publică în contextul războiului din Ucraina, scrie Tv8.md.

După două decenii în care rezultatele inspecțiilor la Cobasna au fost ținute în taină, reporterul Cutiei Negre a reușit să găsească o persoană care a avut acces în interiorul unității militare păzită de Grupul Operativ de Trupe Ruseșt.

„Când am fost acolo, în primul rând, erau doar muniții. Am văzut multe speculații, în principal din presa rusă. Aceasta are scopuri să nu informeze, ci mai curând să sperie oamenii. Oricum, era o bază mare, care nu se deosebea de teritoriul din jur. Erau doar muniții”, a spus William Hill.

„Nu erau arme, nu erau tancuri, nici artilerie, doar muniții. Toate erau depozite sub pământ, în buncăre, era o cantitate enormă de muniții. Cutii, majoritatea erau depuse în lăzi de lemn, avem imagini din acea vreme. Foarte multe lăzi în multe buncăre”.

„Munițiile sunt vechi și ceva ar putea să se întâmple”

Fostul șef al Misiunii OSCE în Moldova, William Hill, estimează că prezența unei cantități atât de mari de muniții vechi într-un singur loc reprezintă un pericol fizic pentru populația din zonă.

„Munițiile astea stau acolo și devin tot mai vechi. Cel mai mare pericol, în opinia mea, la acel timp, în 2003, și acum, cel mai mare pericol este că, printr-un accident, pentru că munițiile sunt vechi și ceva ar putea să se întâmple”, a spus William Hill. „De exemplu, unul dintre buncăre ar deveni nesigur, ar putea ar fi o explozie destul de mare. Au fost foarte multe explozii de la sfârșitul Războiului Rece”.

Amendă uriașă în România pentru cei care rup această floare. Ce o face atât de specială și cu care poate fi confundată cu ușurință

Românii pot fi amendați cu o sumă mare de bani dacă rup această floare, care poate fi confundată cu ușurință cu o alta. Iată mai multe informații și ce o face atât de specială, până la urmă, scrie redactia.ro.

Amendă uriașă pentru români dacă rup această floare. O pot confunda ușor cu altă plantă

Românii pot primi o amendă de 5.000 de lei dacă rupi un singur fir din laleaua pestriță, numită și floarea de șah sau bibilica. Este considerată o floare delicată, care poate crește până la 20 de centimetri înălțime și este specială pentru că înflorește o singură dată pe an, vreme de cel mult 14 zile. Evident, ea este protejată de legea din România, fiind o plantă pe cale de dispariție.

În România, se poate găsi în sălbăticie în Lunca Pogănișului din județul Timiș și nu numai acolo, ci și în Gorj, zone de deal din nordul Moldovei sau în zona Carpaților de Curbură. Aceste flori au nevoie de un loc sălbatic, cu multă lumină și apă din belșug.

Seamănă bine cu o lalea obișnuită, așa că s-ar putea crea o confuzie. Deși este o plantă frumoasă și rară, mirosul lalelelor pestrițe nu este plăcut, ba chiar dimpotrivă.

Laleaua pestriță are mai multe culori și fiecare petală este „pătată”. Culorile ei variază de la alb, mov, roșu închis, roz și lila, iar unele flori pot avea o combinație între aceste culori, potrivit Libertatea. Cele mai rare lalele pestrițe sunt cele de culoare verde-galben cu picățele albe. Foarte frumoase sunt și cele albe, care au de asemenea picățele albe pe ele.

Există și legende despre cum a apărut laleaua pestriță. Se spune că un tânăr pe nume Farhad s-a îndrăgostit de Shirin. Când a aflat că iubita lui a fost ucisă, a urcat pe cal, însă s-a prăbușit de pe o stâncă și a murit și el. Din fiecare picătură a sângelui scursă în pământ a răsărit câte o lalea pestriță, simbol al dragostei.

Loredana Groza, dezvăluiri despre accesoriile de lux și ținutele care abia de mai încap în garderoba ei impresionantă
Articolul anterior
Veste bună în România! Alocațiile pentru copii vor fi mai mari de la 1 ianuarie. Cu cât se măresc
Articolul următor