Ce floare li se potrivește femeilor, în funcție de zodie. Alege cadoul potrivit de 1 martie

Horoscopul special al primăverii ne arată care sunt florile ce ni se potrivesc, în funcție de zodie. Cu ocazia zilei de 1 martie se oferă flori femeilor speciale din viața noastră, așa că ne-am gândit să vă dezvăluim care i se potrivește doamnei tale. Află cum să o surprinzi în prima zi de primăvară.

Zodia Berbec

Caprifoiul este floarea care li se potrivește perfect Berbecilor. Este o floarea foarte dulce, exact cum sunt și acești nativi. Au un farmec aparte, căruia nimeni nu îi poate rezista. Berbecii nu pot rezista tentaţiei de a fi mereu înconjurați de oameni și le place să fie în centrul atenției mereu.

Zodia Taur

Macul este floarea care corespunde cu zodia Taur. Macii sunt florile cele mai simple, care se dezvoltă ușor și nu au pretenții atunci când vine vorba de îngrijire. La fel sunt și taurii, care niciodată nu cer prea multe, dar le place să ofere, pentru a-i vedea pe cei din jurul lor fericiți și mulțumiți de ce au.

Zodia Gemeni

Dacă eşti născut sub semnul Gemeni, lavanda este cea mai potrivită floare pentru tine. Gemenii sunt persoane foarte descurcărețe, care găsesc mereu o soluție pentru orice problemă, indiferent de cât de grea este. Lavanda îi ajută pe gemeni să se concentreze mai bine, mai ales la birou.

Zodia Rac

Florile albe îi reprezintă cel mai bine pe raci, mai ales trandafirii albi. Albul este culoarea ce semnifică puritatea, bunătatea, caracteristice racilor. Trandafirii au nevoie de o îngrijire atentă pentru a înflori spectaculos şi a bucura sufletul sensibil al Racilor,care cu greu poate fi întreținut de o persoană.

Zodia Leu

Taurul iubește să fie copleșit de dragoste, așa că nu este de mirare că floarea care îi definește cel mai bine este crinul. Dacă aveți un prieten cu acest semn zodiacal, vă recomandăm să le oferiți un buchet din aceste flori, de care vor fi foarte încântați.

Zodia Fecioară

Trandafirii albastri sunt adesea un simbol al misterului, reprezentând maniera în care viața se află într-un echilibru cu adevărat. Aceste flori frumoase au o semnificație specială pentru Balanțe și reprezintă cadoul perfect.

Zodia Balanță

Sensibilitatea este cuvântul care îţi descrie cel mai bine personalitatea. Și irisul este o floare extrem de sensibilă, care, deși este firavă, reușește să iasă în evidență prin farmecul său. Ai nevoie de stabilitate, linişte şi dragoste pentru a înflori cu adevărat, condiții pe care le caută și această plantă.

Zodia Scorpion

Crizantema este floarea cea mai potrivită zodiei Scorpion. O floare plină de surprize, care, la început, înflorește cu greu, dar apoi captează atenția prin petalele sale. Scorpionul e o persoană plină de surprize şi, de îndată ce cineva crede că îi cunoaşte, va demonstra că nu este deloc așa.

Zodia Săgetător

Săgetătorul se simte cel mai conectat cu garoafele. Aceste flori sunt asociate în mod obișnuit cu evenimente triste ale vieții, dar, în ciuda acestor zvonuri, sunt perfecte pentru personajul romantic la care visează un Săgetător. Atingerea lor feminină și petalele delicate vor pune cu siguranță un zâmbet pe fața acestor nativi.

Zodia Capricorn

Panselutele sunt flori foarte hotărâte, care revin an de an în aceeași formă sau chiar mai frumoase. Acestea sunt printre primele flori văzute primăvara. La fel de ambițioși sunt și capricornii, cărora le place mereu să iasă în evidență și să fie cu un pas înaintea celorlalți în tot ceea ce fac.

Zodia Vărsător

Floarea care îi defineşte cel mai bine pe cei din zodia Vărsător este orhideea. Aceștia sunt curioși şi inventivi, ceea ce îi atrage foarte mult pe ceilalți. Oamenii din jurul lor îi apreciază și pentru frumusețea fizică, la fel cum le apreciază și pe aceste plante arătoase.

Zodia Pești

Floarea-soarelui este cea mai potrivită pentru Pești. Este o floare mare, care iese mereu în evidență, așa cum fac și Peștii. Acestea persoane nu pot trece neobservate, pentru că mereu vor face ceva care să atragă atenția celorlalți și să fie pe primul loc.

sursa

Catastrofă ecologică la Drăsliceni! Mii de pești au murit în iazul din localitate după caniculă. Apel către localnici pentru a ajuta la strângerea acestora

După canicula care a durat mai bine de o săptămână, mii de pești au murit în iazul din satul Drăsliceni, raionul Criuleni! Primăria comunei a venit cu un apel către localnici în care îi roagă să se mobilizeze pentru a ajuta la strângerea acestora, informează unica.md.

”APEL la mobilizare. Stimați locuitori ai comunei Drăsliceni, în legătură cu situația excepțională creată la iazul din s. Drăsliceni, unde arendașul iazului nu mai face față de unul singur volumului de pește decedat, deja nici nu mai raspunde la apeluri (a reușit să strângă doar peștele cel mare, acum a murit și pestele mic), apelăm la ajutorul fiecăruia dintre Dumneavoastră care aveți posibilitate, de a ne mobiliza împreună forțele la strângerea peștelui decedat.

Vă așteptăm mâine 24.07.2024, ora 08.00, partea iazului spre Drăsliceni cu găleți, cizme de cauciuc, mască și alte unelte care credeți că vor fi de ajutor. Peștele strâns va fi îngropat.”, anunță primăria comunei.

Un moldovean a murit în condiții misterioase în Italia. Corpul acestuia a fost găsit în locuința sa, chiar de mama acestuia

Presa italiană scrie despre moarea în condiții misterioase a unui cetățean moldovean, găsit fără suflare în locuința sa din Parma, Italia.

Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit mort în locuința sa din localitatea italiană Parma, provincia cu același nume din regiunea Emilia-Romagna, în seara zilei de vineri, 19 iulie 2024.

Mama bărbatului a fost cea care a descoperit tragedia, în jurul orei 20:00, când a revenit acasă și l-a găsit pe fiul său fără semne de viață pe podeaua apartamentului în care locuia bărbatul moldovean, situat în Piazzale Mestri din Parma, scrie rotalianul.com.

Echipele de intervenție, inclusiv serviciul de ambulanță 118, poliția, echipele de intervenție rapidă, poliția criminalistică și echipele de investigații, au sosit imediat la fața locului, relatează Parma Today.

Potrivit primelor informații oferite de poliție, cauza decesului ar putea fi un accident domestic.

Deși inițial s-a vehiculat ipoteza că un cuțit ar fi fost găsit lângă corp și că ar fi existat răni provocate de o armă tăioasă, poliția a infirmat aceste informații.

Ancheta este în desfășurare pentru a se asigura că nicio posibilitate nu este exclusă și că toate circumstanțele în care s-a produs decesul sunt clarificate.

Autoritățile continuă să adune informații și să investigheze detaliile cazului pentru a determina exact ce s-a întâmplat în acea seară tragică.

Președintele Uniunii Chinologice din Moldova, cercetat penal de CNA după ce ar fi furat circa 17 milioane de lei

Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii mun. Chișinău au desfășurat astăzi percheziții în cadrul unei cauze penale în care este vizat președintele AO ”Uniunea Chinologică din Moldova”. Acesta este bănuit că ar fi sustras de la participanții la diferite expoziții naționale și internaționale circa 17 milioane de lei, informează unica.md cu referire la un comunicat al instituției.

Urmărirea penală a fost începută în temeiul unei bănuieli rezonabile privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art.190 alin.(6) din Codul penal. Potrivit materialelor administrate în cadrul procesului penal rezultă o bănuială rezonabilă că, în perioada 2019-2024, președintele AO ”Uniunea Chinologică din Moldova”, organizând expoziții naționale și internaționale de câini, prin intermediul AO „Centrul Chinologic UCM”, prin abuz de încredere și inducere în eroare a sustras mijloace bănești în cuantum de 16 830 000 de lei. Suma provine din taxa achitată de participanți, (în funcție de nivelul expoziției și rasa de câini), bani care urmau să fie reflectați în evidența contabilă a Asociației. Respectiv, din suma totală de cca 19 000 000 de lei încasată, doar 2 170 000 de lei au fost contabilizate.

În prezent, Centrul Național Anticorupție desfășoară acțiuni, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău, în vederea stabilirii și documentării tuturor persoanelor implicate în acțiunile ilegale menționate și atragerii la răspundere penală a acestora.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată, iar cercetările în acest caz continuă.

Drama unui bărbat care a cerut să fie plasat în închisoare pentru că nu mai suporta infidelitatea iubitei
Articolul anterior
Cum să îți faci acasă propriul fond de ten, din ingrediente naturale
Articolul următor