Ce mesaje au transmis de Crăciun vedetele de acasă! Imagini unice

Astăzi, în întreaga lume este sărbătorit Crăciunul după calendarul romano-catolic. Sărbătoarea există încă din secolul al III-lea, în timp ce Moș Crăciun, bătrânul bărbos, își face apariția în secolul al XIX-lea. Și în țara noastră, mii de familii sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, care este asociat cu multe tradiții și ritualuri dintre cele mai diverse. Spre exemplu, obiceiul împodobirii bradului cu jucării scilipitoare, bomboane de pom, ghirlande, daruri dar și urările de Crăciun adresate celor mai dragi oameni.

separator

Mai jos, îți prezint câteva mesaje scrise de vedetele autohtone pe paginele sale de facebook!!!

„Crăciunul este mult mai frumos alături de copiii noștri! Prețuiți familia!!!, a scris Tatiana Heghea.”
Și prezentatoarea TV Lilia Ojovan a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ție. Dăruieşte din toată inima și deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi, ca pe un dar neprețuit. Crăciun fericit!!!”

„Crăciun Fericit!!! Merry Christmas!!! Счастливого Рождества!!!, le-a urat tuturor interpreta Natalia Gordienko.”

„Familia noastra veselă vă dorește cel mai magic Crăciun!!!, a scris designerul Diana Voevuțki.”
Iar, Aura a fost surprinsă de fetițele sale cu un cadou inedit: două felicitări de Crăciun. Interpreta a postat fotografiile cu acestea, pe pagina sa de Facebook și a scris un mesaj.
„Totuși am niște copii minunați. Așa m-au surprins astăzi de Crăciun.”
„Crăciun fericit dragi prieteni!!! Cele mai frumoase sărbători, sunt ACASĂ. Să știți că sunteți norocoși că îi aveți alături pe cei dragi. Aveți cine să vă ofere o îmbrățișare, cine să vă spună cât de mult, țin la voi, acum, astăzi. Ei sunt cei mai importanți. Acasă. Sărbători luminate!!!, a scris soprana Olga Busuioc.”

Și familia Ștefăneț a venit cu un mesaj de sărbători.
„Crăciun Fericit!!! Merry Christmas!!!”

Fanii sunt fascinați de noua piesă a Irinei Rimes, cântată împreună cu Alina Eremia

Sunt printre cele mai în vogă artiste din România, iar colaborarea lor a fost primită cu mult entuziasm de către public. Irina Rimes și Alina Eremia au lansat piesa „Surprize pe fundal”.

Cele două artiste au lucrat împreună pentru muzica și textul piesei „Surprize pe fundal”. Producția este semnată de Sebastian Barac și Marcel Botezan. Noua creație a adunat până acum peste 200.000 de vizualizări, potrivit protv.ro.

„Să n-ai nicio surpriză, uneori e cea mai mare surpriză!, au scris artistele pe pagina de socializare.

Fanii au fost extrem de încântați de această colaborare: „În sfârșit faceți și voi mai multe melodii pozitive, care să încânte sufletul. Aveti voci sublime!”; „Wow superbă piesa și colaborarea. Felicitări! Sunteți două artiste cu voci de aur”; Vă ador vocile, combinatia perfectă! Cât mai sus cu piesa”; „Piele de găină. Foarte bună melodia!”, sunt doar câteva dintre mesajele publicate de români.

Katy Perry, Billie Eilish, Miranda Lambert și alți artiști consacrați semnează o petiție împotriva muzicii generate cu ajutorul inteligenței artificiale

Artists Rights Alliance a lansat o petiție împotriva muzicii generate cu ajutorul inteligenței artificiale. Katy Perry, Billie Eilish, Miranda Lambert, J Balvin, Jonas Brothers, Cămilă Cabello, Imagine Dragons și alți artiști consacrați se alătură mișcării.

Principalele argumente aduse de artiști

Principalul argument adus susține că inteligență artificială ar putea să submineze originalitatea și creativitatea din industria muzicală. Acest lucru poate fi observat încă de la începutul petiției: “Cerem dezvoltatorilor de AI, companiilor de tehnologie, platformelor și serviciilor de muzică digitală să înceteze folosirea inteligenței artificiale pentru a încalcă drepturile artiștilor umani”.

În continuare, sunt aduse argumente în ceea ce privește utilizarea responsabilă a inteligenței artificiale în domeniul muzical și, bineînțeles, cât de echitabil poate fi acest lucru din punct de vedere financiar. “Noi credem că, atunci când este utilizată responsabil, inteligență artificială are un potențial enorm de a avansa creativitatea umană într-un mod care să permită dezvoltarea și creșterea unor experiențe noi și interesante pentru fanii muzicii peste tot. Cu toate acestea, unele platforme și dezvoltatori folosesc AI pentru a sabota creativitatea și pentru a submina artiștii, compozitorii, muzicienii și deținătorii de drepturi”, se continuă în petiție.

Astfel, există preocupări legate de faptul că utilizarea inteligenței artificiale ar putea conduce la o uniformizare a sunetului și a stilurilor muzicale, reducând diversitatea și inovația din domeniu.

sursa

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Ambulanța și poliția, la fața locului

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de astăzi, 10 aprilie, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vasile Alecsandri, din centrul capitalei.

Imagini de la locul accidentului au fost publicate de Unimedia

Oamenii legii nu au oferit, deocamdată, detalii privind accidentul dat.

Două salate delicioase de la Marina Borta
Articolul anterior
Surprize de Crăciun la Aeroportul Internațional Chișinău!
Articolul următor