Ce meserie are mama Cleopatrei Stratan

Ce profesie are mama Cleopatrei Stratan, care este o fire modestă şi stă departe de lumina reflectoarelor.

Cleopatra Stratan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, mai ales de când a îmbrăcat rochia de mireasă și a pășit spre o nouă viață la brațul bărbatului pe care îl iubește foarte mult, Edward Sanda. Frumoasa cântăreață a fost susținută mereu de părinți, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

Despre familia Cleopatrei Stratan se poate spune cu certitudine un lucru: a avut parte de multă iubire și susținere, iar cei care i-au dat viață au avut grijă să primească tot ce e mai frumos de la ea, scrie ea.md.

Pavel Stratan a fost cel care și-a îndrumat fiica la fiecare pas în carieră, ba chiar i-a fost alături atunci când a primit primele aplauze. A fost ajutată și de mama sa, doar că, din spatele microfoanelor și camerelor. Rodica, mama cântăreței a apărut rar în lumina reflectoarelor, preferând în schimb să-și lase soțul și copiii să se bucure de celebritate.

Mama cântăreței este o fire modestă, pe care publicul a zărit-o doar de câteva ori. 

Relația dintre mamă și fiică este una foarte apropiată, dovadă fiind faptul că tânăra artistă are doar cuvinte de laudă la adresa mamei sale. Se mândrește cu faptul că părinții au susținut-o în tot ceea ce și-a propus, iar fericirea și succesul de care se bucură în prezent arată că eforturile lor au dat roade pe deplin.

Nu este secret că familia Stratan, este una talentată. Dragostea pentru muzică este transmisă din generație în generație. Doar că nu și în cazul soției sau mamei. În timp ce ambii săi copii au învățat de mici să cânte și să se exprime artistic, Rodica Stratan a preferat să-i urmărească fără să intervină.

Din informațiile disponibile în spațiul public aflăm că Rodica Stratan este de profesie inginer, o meserie dificilă, dar care i-a adus multă satisfacție pe plan profesional.

Peste un milion de copii riscă să moară de foame în Afganistan
Articolul anterior
Fără careuri festive la 1 septembrie
Articolul următor