Ce nume a ales Dmitry Shepelev pentru cel de-al doilea fiu al său

Dmitry Shepelev și-a ținut fanii în suspans timp de aproape două săptămâni, după ce a devenit tată a doua oară. Ieri, tânărul tată a dezvăluit ce nume au ales el și partenera sa, Ecaterina, pentru bebelușul lor comun. Este emoționant faptul că numele nou-născutului rimează cu numele Platon, purtat de către fiul lui Shepelev din căsnicia cu regretata artistă Janna Friske.

După cum s-a dovedit, cei doi părinți au decis să își numească fiul Tihon, un nume la fel de rar ca Platon, numele fratelui mai mare.

„Frumos nume. Doi frați Platon și Tihon”; „Frumos nume! Felicitări din suflet”; „Numele foarte frumos”, au scris internauții în comentarii.

Platon avea un an și câteva luni când mama sa, artista rusă Janna Friske, a pierdut lupta cu cancerul cerebral.

Lady Gaga, de nerecunoscut! Îmbrăcată simplu ca o puștoaică, artista se pierde în mulțime

Suntem obișnuiți să o vedem în haine super sexy sau excentrice, pe tocuri de 15 cm sau pe platforme imposibil de înalte, cu coafuri bizare și machiaje extravagante. 

Oricum, în ultimul an Lady Gaga a înlocuit excentricitatea cu eleganța, mai ales după ce a apărut în House of Gucci. Aparițiile ei pe covorul roșu în rochii de gală au fost impresionante.

Însă atunci când se îmbracă modest, Lady Gaga poate trece neobservată.

Totuși, paparazzii nu se lasă păcăliți. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți largi, cu un hanorac a cărui glugă și-a pus-o pe cap, și încălțată cu pantofi sport, Lady Gaga pare total diferită de persoana pe care ne-am obișnuit să o vedem pe covorul roșu. De obicei, artista nu iese din personaj nici atunci când merge pe stradă, însă mai face și excepții.

Gaga a fost surprinsă alături de iubitul ei, Michael Polansky, la cumpărături.

sursa

Un bărbat din India și-a hărțuit soția până a făcut-o să se sinucidă, nemulțumit de zestrea primită la nuntă de la părinții acesteia

Kiran Kumar, un indian din statul Kerala a fost găsit vinovat de Curtea districtuală pe în temeiul legii indiene privind „moartea din zestre”, în baza căreia pot fi judecate persoanele care provoacă moartea unei femei în primii șapte ani de căsătorie din cauza zestrei primite.

Potrivit CNN, bărbatul a fost condamnat condamnat la 10 ani de închisoare pentru că și-a abuzat soția, determinând-o să se sinucidă, nemulțumit de zestrea primită la nuntă de la părinții acesteia.

Kumar era căsătorit cu Vismaya Nair de puțin peste un an, când aceasta a fost găsită moartă în baia casei familiei soțului ei din Kerala, în iunie anul trecut.

Mai multe acuzații vor fi impuse după obținerea raportului post mortem. Poliția a spus că și rudele sale vor fi audiate. Mama lui Vismaya le spusese poliției mai devreme că mama lui Kiran obișnuia să o tortureze. Rudele lui Kiran sunt și ele responsabile de incident.

Zestrea, care este ilegală, dar comună în India, reprezintă cadourile oferite la nuntă de către familia miresei.

Nu a fost mulțumit de zestrea primită de la părinții ei

Familia tinerei fusese de acord să-i dea lui Kumar drept zestre la nuntă 100 de monede din aur, un acru de pământ și o mașină. Bărbatul nu a fost însă mulțumit de modelul mașinii și a cerut mai mulți bani, potrivit documentelor instanței, citate de CNN.

Judecătorii spun că, din acest motiv, Kumar și-a abuzat fizic si verbal soția: „Era atât de disperată. Era cuprinsă de un sentiment de deznădejde. A fost batjocorită din cauza zestrei”.

„I-am dat o mașină bună, dar nu a încetat să ceară o mașină mai mare și mai scumpă”, a declarat fratele lui Nair, Vijith, adăugând că soțul femeii îi restricționase accesul la rețelele sociale și îi interzisese să își sune părinții.

Ce este „moartea din zestre”

În ciuda faptului că a fost scos în afara legii încă din 1961, sistemul de zestre a rămas profund înrădăcinat în societatea din India, fiind asociat cu violența împotriva femeilor. În anii 1980, parlamentarii au introdus în Codul penal al Indiei prevederi care permit învinuirea bărbaților sau a membrilor familiilor acestora de „moarte din cauza zestrei”.

Acuzația, care poate fi formulată și în cazuri de sinucidere, se pedepsește cu închisoare începând cu 7 ani și până la detenție pe viață.

În 2020, în India au fost înregistrate peste 10.000 de plângeri cu privire la zestre și aproape 7.000 de decese din acest motiv, potrivit Biroului Național de Evidență a Crimelor din India.

O fată de 18 ani a avut parte de surpriza vieții sale când s-a uitat în albumul foto al iubitului ei. Povestea a devenit virală pe TikTok

Leah Menzies, o fată de 18 ani din Australia, care și-a pierdut mama la doar 7 ani, a avut parte de o surpriză care i s-a părut desprinsă  dintr-un film. Îndrăgostită, dar supărată pentru că mama ei și iubitul ei nu se vor cunoaște niciodată, tânăra a trecut printr-un adevărat șoc când s-a uitat în albumul foto al băiatului.

Aflată în vizită la familia prietenului ei, Leah a avut parte de o surpriză care i-a adus în ochi lacrimi de fericire. Când mama acestuia i-a spus că vrea să-i arate ce mutrițe făcea fiul ei în copilărie, fata a fost încântată, dar când a deschis albumul cu poze, a trăit un adevărat șoc: educatoarea iubitului fusese chiar mama ei.

Leah a povestit această întâmplare desprinsă parcă dintr-un film într-un video pe TikTok, ce a devenit viral și a ajuns chiar și în presa internațională. Tânăra a recunoscut că nici nu știa că mama ei a predat la grădiniță, ci doar că a fost învățătoare. Până acum, aproape 40 de milioane de oameni au vizionat clipul, iar comentariile în care internauții și-au exprimat uimirea s-au adunat cu miile.

leah menzies
Mama lui Leah a fost educatoarea iubitului ei. / Foto: captură TikTok

sursa

Cum va fi vremea în Săptămâna Floriilor
Articolul anterior
În decurs de o săptămână, nouă copii au avut de suferit în accidente rutiere
Articolul următor