Ce părere are Pavel Stratan despre relația fiicei sale cu Edward Sanda

Fanii lui Edward Sanda și Cleopatrei Stratan s-au bucurat nespus de mult în momentul în care artistul a anunțat că zvonurile referitoare la o relație de iubire sunt adevărate.

separator
Totuși, care este părerea lui Pavel Stratan despre idila fiicei sale. Edward Sanda a confirmat luna trecută că el și Cleopatra Stratan formează un cuplu.

Cei doi sunt împreună de mai multe luni, însă au preferat să rămână discreți în ceea ce privește acest subiect. Cu toate acestea, circulau deja zvonuri că cei doi cântăreți ar fi ceva mai mult decât prieteni.

Acum că toată lumea știe că Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de iubire, toată lumea a vrut să știe ce părere are Pavel Stratan despre acest lucru.

Cleopatra Stratan a mărturisit că amândoi părinții s-au bucurat. Ba mai mult, aceasta spune că tatăl ei își dăduse seama că este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie între ea și Edward Sanda chiar dinainte să realizeze însăși artista.

„Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a declarat Cleopatra Stratan, într-un interviu recent.

Pe de altă parte și mama lui Edward Sanda s-a bucurat când a aflat vestea că cei doi formează un cuplu și este fericită că fiul ei a găsit într-un sfârșit fata potrivită.

„Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a spus acesta, conform www.b1.ro.

Edward Santa și Cleopatra Stratan s-au îndrăgostit treptat.

Cleopatra Stratan în vârstă de 17 ani și Edward au colaborat la realizarea mai multor piese, dintre care cele mai cunoscute sunt „Cozonac” și „Leapșa muzicală”.

În prezent, cei doi artiști pregătesc un nou duet muzical.  

Încă 7 moldoveni, infectați cu Covid-19, au decedat. Bilanțul a ajuns la 719 victime
Articolul anterior
Video! Alla Pugaciova întinerește pe zi ce trece. Artista a făcut senzație la o petrecere privată
Articolul următor
Alte articole interesante