Ce a pățit un moldovean care s-a lăudat pe rețelele de socializare că are geamuri fumurii?

Un șofer a scris pe o rețea de socializare precum că el este unicul care își permite să aibă parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite. Însă, în urma sesizării, agenții de patrulare fiind la asigurarea siguranței circulației rutiere l-au întâlnit în trafic.

separator

Astfel, conducătorul auto fiind la volanul unui automobil de model Hyundai Santa Fe, care s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, a fost documentat contravențional cu o amendă de 1200 lei și 3 puncte de penalizare.

,,În cazurile când observați automobile cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite, nu fiți indiferenți sesizați poliția. Pentru că, geamurile umbrite diminuează câmpul vizual al conducătorului, mai ales pe timp de noapte, ceață sau ploaie, ceia ce poate duce la consecințe grave și pot suferi oameni nevinoveți. Atenționăm că inspectorii de patrulare vor intensifica activitățile cu privire la automobilele cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite”, comunică INP.

,,Moldova, pământul bogăției” – postul de televiziune franco-german Arte TV a lansat cel de-al doilea reportaj despre țara noastră!
Articolul anterior
Un microbuz cu moldoveni implicat într-un grav accident la Iași: 8 persoane au ajuns la spital
Articolul următor
Alte articole interesante