Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica sa

Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Andreea Marin, iar împreună au o fiică, Violeta. În prezent, tânăra are 13 ani. După ce părinții săi au ales să meargă pe drumuri separare, Violeta a rămas alături de mama sa. Cu toate astea, artistul are o relație apropiată cu Violeta, deși mai are doi copii cu două femei diferite.

Acum s-a aflat ce pensie alimentară plătește lunar Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta.

Înainte de a se căsători cu Andreea Marin, artistul a avut o relație cu Camelia Constantinescu, împreună cu care are un fiu, Radu Ștefan, de 18 ani. Până să împlinească vârsta majoratului, cântărețul îi oferea fiului său o pensie alimentară lunară de 1.500 de euro pe lună. Potrivit legii, Violeta ar pirmi o sumă similară lunar drept pensie alimentară, respectiv 1.500 de euro, scrie presa de peste Prut.

Ștefan Bănică Jr. are trei copii cu trei femei diferite. Artistul are un băiat cu Camelia Constantinescu, o fiică cu Andreea Marin, și un băiat de doi ani cu actuala soție, Lavinia Pârva.

Ștefan Bănică a vorbit într-un interviu, despre relația pe care o are cu fiica sa. Artistul a declarat că Ana-Violeta merge la el acasă permanent și are o relație apropiată cu ea. „Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun. Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

Cea mai înaltă femeie din lume este din Turcia şi are peste 2,15 metri
Articolul anterior
Moldova, considerată o zonă prielnică pentru cultivarea plantelor medicinale și aromatice. Industria va fi susținută în cadrul unui proiect transfrontalier
Articolul următor
Alte articole interesante