Ce preț au locuințele în Chișinău?

Piața imobiliară din Moldova este ridicată și influențată masiv de cea din Chișinău, deoarece majoritatea tranzacțiilor imobiliare sunt efectuate anume în capitală. În acest articol, veți putea afla prețurile locuințelor din Chișinău și ofertele pieței imobiliare, de la locuințe mai mici la cele exclusiviste.

separator

Locuințe accesibile în Chișinău

Unul dintre cele mai accesibile ansambluri rezidențiale este Boiar House 3. Acesta este situat în suburbia orașului Chișinău, în comuna Grătiești, fiind amplasat într-o zonă pitorească, liniștită, izolată de aglomerația cotidiană a capitalei. Prețul pentru o locuință cu două camere, cu o suprafață cuprinsă între 50-57 mp, pornește de la 19.000 euro.

Dacă doriți o locuință accesibilă în apropiere de Chișinău, Complexul Ialoveni, situat pe bulevardul Alexandru cel Bun, este o variantă ideală. Zona oferă acces rapid la punctele de interes din Chișinău, iar blocurile sunt înconjurate de spații verzi și terenuri de sport. Prețul unui apartament cu două camere pornește de la 22.000 euro, iar un apartament cu trei camere are prețul începând de la 39.800 euro.

În cazul în care optați pentru o locuință amplasată în Chișinău, Blocurile Locative Ștefan cel Mare sunt o variantă de luat în calcul. Situat în cartierul Melesiu, la doar 1,5 km de centrul Chișinăului, complexul vine în întâmpinarea clienților cu prețuri de la 690 euro/mp. Astfel, un apartament cu două camere și cu o suprafață de 100 mp, pornește de la 85.000 euro.

Ansamblul rezidențial Estate White House, amplasat în centrul capitalei, are ca termen de finalizare a doua parte a anului 2019. Chiar și așa, multe locuințe sunt deja vândute. Prețurile pentru o locuință cu două camere, cu o suprafață cuprinsă între 59 și 74 mp, pornesc de la 52.000 euro.

Apartamente de lux în Chișinău

Piața imobiliară din Chișinău nu duce lipsă nici de locuințe extravagante. Nouă ansambluri imobiliare din capitală au prețuri de pornire de peste 1.000 de euro. Printre acestea se află Complex Old Town Residence, Complex Bernardazzi Residence, Bloc Locativ Eugen Coca 7, Complex Perla Residence, Complex Ambasador Residence etc.

Cel mai extravagant complex, din punct de vedere al prețurilor, este Bernardazzi Residence. Prețul/mp pentru o locuință din acest complex pornește de la 1.300 euro. În cadrul acestuia se regăsesc apartamente cu o cameră, 2, 3, 4 camere și chiar și penthous-uri. Suprafețele locuințelor sunt generoase și sunt cuprinse între 61 – 192 mp. Pentru un apartament cu două camere, care are o suprafață cuprinsă între 84 și 105 mp, clienții vor plăti minim 97.000 euro.

Totodată, dacă doriți să consultați ofertele disponibile în România, intrați pe https://new.flatfy.ro/

O moldoveanca a pierdut 3.500 de euro în timp ce se întorcea de la muncă din Italia
Articolul anterior
Încălzirea climei agravează alergiile sezoniere
Articolul următor
Alte articole interesante