Ce s-a ales de femeia care a câştigat 2 milioane de euro la loterie, în urmă cu 18 ani

Faptul că a devenit milionară nu a schimbat-o pe Trish Emson şi nici pe partenerul ei, Graham Norton. Câștigătoarea la loterie Trish Emson locuiește încă în vechea casă a consiliului din Rotherham, Marea Britanie, şi continuă să lucreze la școala primară din oraș, la 18 ani de la jackpotul de 1,7 milioane de lire sterline (circa 2 milioane de euro).

Trish Emson, în vârstă de 51 de ani, spune că banii nu l-au schimbat nici pe partenerul ei, Graham Norton, și el în vârstă de 51 de ani, care încă lucrează ca decorator. Chiar și fiul lor Benjamin, în vârstă de 17 ani, a rămas cu picioarele pe pământ, scrie Daily Mirror.

O rulotă și câteva vacanțe, cele mai extravagante cheltuieli

„A fi bogat nu te face elegant sau o persoană mai bună. Nu-mi place să mă arăt și să mă laud cu banii. Dacă te uiți la mine nu ai crede că sunt milionară, iar atunci când trebuie să mă gătesc mă simt falsă. Prefer blugii mei. Am fost atenți. Nu mi-am cumpărat mașini scumpe, am un Kia și tot fac cumpărături în Primark. Cel mai bun lucru pe care l-am cumpărat a fost rulota din Cleethorpes. De fapt, avem două acum. Am cumpărat una și pentru familia și prietenii mei, pentru când ne vor însoți”, a spus ea.

„Au fost și câteva vacanțe frumoase – la Benalmádena, Benidorm, Ibiza și mi-am dus mama într-o croazieră”, la mai spus ea.

Dar Trish, din Rotherham, South Yorkshire, a declarat că cel mai mare premiu a venit la două săptămâni după ce a câștigat jackpotul, în octombrie 2003: atunci când a rămas însărcinată după cinci ani și jumătate de încercări.

„Aș fi dat toți banii înapoi doar ca să rămân însărcinată. Tot ce mi-am dorit vreodată a fost să am copii. Plănuisem să fac fertilizare in vitro. Cred că am rămas însărcinată datorită câștigării la loterie. M-am gândit la altceva și s-a întâmplat”, a spus ea.

Întrebată cum reușește să-și țină fiul cu picioarele pe pământ, femeia spune că băiatul ”nici măcar nu primește bani de buzunar.

„El mai pune lucruri în coșul meu Amazon. Dar dacă este obraznic și există ceva peste 100 de lire sterline, eu spun NU”, a mai spus femeia.

„A mers la o școală normală, am vrut să-l ținem cu prietenii săi”, a spus Trish.

Explicând de ce și-a păstrat slujba de la cantina școlii primare, Trish Emson a spus că s-ar plictisi până la lacrimi dacă n-ar mai face asta. ”În plus, îi iubesc pe copii. Ei mă înveselesc în fiecare zi”, a mai spus ea.

sursa

O fetița dată dispărută, găsită vie după o noapte petrecută pe câmp, cu un cățeluș lângă ea
Articolul anterior
Regina Elisabeta şi Prinţul Charles au plantat primul copac, în cinstea jubileului de platină al reginei
Articolul următor
Alte articole interesante