Ce s-a întâmplat cu modelul ucrainean care a dispărut în China?

Încă din copilărie, Dasha Bulba a visat la o carieră de model și, prin urmare, a făcut totul pentru a realiza acest lucru. În anii ei de studenție, tânăra a început să meargă la o școală de modele din Odessa și în curând a început să primească oferte de muncă.

separator
De câțiva ani, ea a reușit să lucreze în țări precum Italia, Turcia, China și Grecia. Și, prin urmare, când a primit o altă ofertă pentru a merge în China timp de câteva luni, nici nu s-a gândit la asta. Însă, răul abia urma.

Potrivit părinților fetei, îi plăcea foarte mult China și la început suna adesea și le scria. După patru luni de trai în China, tânăra a dispărut.Potrivit cunoscuților, într-o seară Dasha trebuia să se întâlnească cu un prieten care a invitat-o ​​la cină. Dar după aceea nimeni nu a văzut-o. După câteva zile de anchetă, poliția chineză a spus că fata și-a luat coluntar zilele.

Neacceptând pierderea fiicei sale, tatăl Dashai Bulba a zburat în China și a încercat să-și dea seama ce s-a întâmplat. Poliția i-a arătat o înregistrare video care arăta fata ce se întoarcea acasă de-a lungul străzii, dar, la un moment dat, ea cade într-o ,,zonă oarbă” și nu mai poate fi văzută pe camerele de luat vederi. De ce poliția a decis că ea nu mai este, de ce nu au vorbit cu tipul pe care trebuia să-l întâlnească Daria, de ce nu i-au verificat apelurile, toate aceste întrebări au fost adresate de tatăl fetei. Dar părintele nu a primit răspunsuri la ele. Prietenele apropiate tinerei speră că aceasta este în viață, scrie presa locală ucraineană.

Bianca Drăgușanu are o bună relație de prietenie cu fosta soție a lui Alex Bodi
Articolul anterior
Bravo, copii! Școlile câștigătoare în cadrul concursului ,,Hai Moldova” au câștigat cișmele cu apă potabilă și alte cadouri
Articolul următor
Alte articole interesante