Ce s-a întâmplat înainte de sinuciderea femeii căreia i s-a înecat fiul în piscină. Ce spun martorii

Tragedia din Găești, România, unde o femeie și-a pus capăt zilelor după ce și-a găsit copilul înecat în piscina casei, a șocat întreaga lume, scrie unica.ro.

Ce s-a întâmplat înainte de sinuciderea femeii din Găești căreia i s-a înecat fiul în piscină. Ce spun martorii

În cursul zilei de miercuri, 28 septembrie, Albert, un băiețel din Găești, județul Dâmbovița, a fost găsit fără suflare în piscina casei părinților lui. Se pare că băiețelul a rămas nesupravegheat preț de câteva clipe, când s-a dus la piscina casei și a căzut în ea, lovindu-se la cap.

Mama băiatului, Cami, l-a găsit fără respirație în piscină și a început să țipe după ajutor. Potrivit martorilor, femeia s-ar fi rugat în genunchi zeci de minute ca fiul ei să fie salvat de la moarte, notează știrileprotv.ro. Dar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil.

După constatarea decesului, femeie îndurerată a fugit într-o livadă din apropierea casei și a fost găsită spânzurată, șase ore mai târziu.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați”, este mesajul postat de Cami pe Facebook.

Medalie de recunoștință pentru salvatorii moldoveni oferită de președintele Turciei

Pe 25 aprilie 2023 echipa Republicii Moldova specializată în căutare-salvare urbană USAR a fost menționată la nivel înalt cu Medalia de recunoștință pentru sprijinul și suportul acordat în lichidarea consecințelor seismului produs pe 06 februarie 2023, acordată de președintele Turciei Recep Tayyip Erdoğan în Ankara, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

La evenimentul solemn dedicat tuturor salvatorilor care au contribuit la lichidarea consecințelor cutremurului a participat comandantul echipei naționale, șeful adjunct al IGSU, locotenent-colonel Alexandr Tatarov. Ceremonia de amploare s-a desfășurat în Complexul Prezidențial din capitala Turciei, unde au participat reprezentanți a peste 80 de țări, care au venit în ajutorul poporului din Turcia din primele ore ale devastatorului seism. Evenimentul a fost organizat cu suportul Agenției de Gestionare a Dezastrelor și Situațiilor de Urgență AFAD al Ministerului de Interne al Republicii Turcia. Echipa Republicii Moldova reprezentată de comandantul acesteia a primit Medalia de recunoștință a statului Republica Turcia, pentru asistență și suport oferit în lichidarea consecințelor seismului. Conducerea Turciei a mulțumit oficial pentru dedicație, curaj și abnegație de care au dat dovadă salvatorii, care au salvat vieți omenești, dar și au contribuit la recuperarea victimelor tragicului seism.  

Amintim că Republica Moldova  a acționat prompt mergând în misiune de salvare în provincia Hatay. Salvatorii moldoveni în componența a 56 de persoane, 12 unități de tehnică și doi câini speciali antrenați pentru astfel de situații au reușit din primele ore odată ajunși la destinație să recupereze din ruinele blocurilor avariate un copil în vârstă de 3 ani, viu și nevătămat. Mai mult, pe parcursul aflării acestora în zona afectată, aceștia au evaluat peste 220 de blocuri de locuit, unde au fost identificate 18 persoane decedate.

Caz șocant în Franța. O copilă de 5 ani, găsită moartă într-un sac de gunoi. Un adolescent de 16 ani, principalul suspect

Descoperire macabră și șocantă într-un sac de gunoi. O copilă de 5 ani, dată dispărută de părinți de câteva ore, a fost găsită fără viață, iar principalul suspect este un adolescent de 16 ani, cu probleme psihice.

Micul oraș Rambervillers, Franța, este în stare de șoc. O fetiță de 5 ani, dispărută de la începutul după-amiezii, a fost găsită moartă într-un sac de gunoi, într-un apartament situat la o sută de metri de locuința ei.

Găsită fără viață la doar câțiva metri de casă

Potrivit unor surse din anchetă, un băiat de 16 ani a fost arestat. Ar suferi de tulburări psihice, scrie Observator, conform Le Parisien.

În jurul orei 15.00, dispariția copilului a fost semnalată de către părinți. Poliția municipală se ocupa de percheziții când, în jurul orei 16.30, un adolescent de 16 ani sună la poliție și susține că tocmai a găsit cadavrul unei fete în fața casei sale. Când ajung, trupul copilului se află într-un sac de gunoi, în casa în care locuia tânărul, care a fost plasat în custodia poliției.

Circumstanțele tragediei rămân de clarificat. S-a deschis o anchetă.

Uimitor! O cofetară din Chișinău a luat trei cuțite în show-ul ”Chefi la cuțite”. Cu ce a impresionat jurații

Irina Fetcu, cofetară-șefă din Chișinău, a reușit să impresioneze juriul de la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un mousse cu lavandă și inserție de coacăze, scrie diez.md.

Aceasta a primit trei cuțite și astfel, a reușit să treacă în etapa următoare a concursului – bootcamp.

Irina are 31 de ani și este cofetară-șefă de cinci ani la Tucano Coffee. Aceasta a precizat că momentan creează rețete, înstruiește oameni și coordonează cofetării, activând în Chișinău. Anterior a lucrat ca chelneră și bucătăreasă.

Prestația Irinei Fetcu poate fi urmărită mai jos.

Un mitropolit fidel Moscovei a fost prins la graniță cu mai multe icoane ce aparțin bisericii ucrainene
Articolul anterior
Colonel rus, eliminat în Herson. Acesta era numărul doi în administrația de ocupație a Hersonului
Articolul următor