Ce spun medicii despre starea de sănătate a Sofiei Rotaru?

În urmă cu câteva zile, îndrăgita artistă a ajuns pe patul de spital, zvonurile devenind un motiv puternic de îngrijorare pentru fani. Sofia Rotaru a pierdut cunoștința în culise, după un concert susținut în Ufa, Rusia.

separator

În spațiul virtual, apăruse informația precum că aceasta ar fi suferit un atac vascular cerebral. Pentru a clarifica lucrurile, medicii de la urgență au oferit detalii despre starea de sănătate a artistei pentru ziarul «КП».

,,Ea a suferit o pierdere de memorie și un puseu hipertensiv, adică s-a suspectat un accident vascular cerebral acut (insult). Am efectuat de urgență o tomografie computerizată de perfuzie. Nu au am găsit focare de accident vascular cerebral. Având în vedere simptomele, s-a stabilit diagnosticul „atac ischemic tranzitor” (o dereglare a circulației sanguine a creierului fără apariția unui accident vascular cerebral acut). Dimineața, am efectuat Rezonanța Magnetică Nucleară și am decoperit mici focare, vechi, multiple, de accidente vasculare ischemice”, au declarat medicii.

În plus, aceștia au constat că interpreta lua medicamente greșit și că neglija medicamentele care luptă cu apariția cheagurilor de sânge. Cu toate acestea, medicii au spus că starea de sănătate a artistei este stabilă. A doua zi de la internare, artista a ținut să-i liniștească pe fani.

,,Prieteni! Într-adevăr, ieri au existat unele probleme de sănătate… Mulțumesc tuturor pentru sprijinul și îngrijorarea dumneavoastră! Sunt deja bine și vreau înghețată!”, a scris aceasta pe Instagram, unde a publicat o imagine alături de fiul ei.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, Sofia Rotaru a confirmat că a fost externată:

,,Ura! Sunt acasă deja!”, a scris ea, în dreptul unei poze alături de nepotul ei.

Profesorii vor beneficia de compensarea cheltuielilor de transport la serviciu
Articolul anterior
Lera Kudryavtseva este suspectată de sarcină falsă! Care ar fi motivul?
Articolul următor
Alte articole interesante