Ce sumă încasează Cleopatra Stratan pentru un concert! Artista ar câștiga cât tatăl și soțul la un loc

Cleopatra este foarte faimoasă și, cu siguranță, toți fanii s-au întrebat ce sumă câștigă, dar și care este tariful pentru un concert.S-a făcut remarcată și de neuitată în urmă cu mulți ani prin hit-ul „Ghiță”, însă odată ce a revenit pe scenă, a continuat să surprindă din toate punctele de vedere.

În urma declarațiilor date de către un vestit organizator de spectacole, Cleopatra Stratan câștigă aproximativ 5.000 de euro în doar 35 de minute, având un impresionant succes.

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un organizator de spectacole, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Totodată, artista mai încasează bani și din reclame, pe conturile sociale, acestea fiind de ordinul miilor de euro. Căci valul pandemic face ravagii iar multe dintre concerte sunt anulate, artista are numeroase soluții pe listă.

”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, povestea Cleopatra Stratan, într-un recent interviu pentru playtech.ro.

Un bebeluș și instructorul său fac senzație pe Internet. Video viral
Articolul anterior
Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit cu un om de afaceri egiptean! Primele imagini de la nuntă
Articolul următor
Alte articole interesante