Ce surpriză i-a pregătit Radu Vâlcan soției sale, Adela Popescu, de ziua ei

Adela Popescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar soțul ei, Radu Vâlcan, atent cum este mereu, i-a pregătit o surpriză care a emoționat-o pe vedeta Pro TV.

separator
Adela și Radu Vâlcan formează un cuplu de 9 ani și sunt căsătoriți de 4 ani, însă cei doi sunt topiți unul după celălalt și se iubesc ca în prima zi. Drept dovadă, soțul ei i-a pregătit o surpriză soției sale de ziua ei. Cei doi nu au lăsat această zi să treacă fără umor.

Vedeta  împlinește astăzi 33 de ani, iar soțul ei s-a trezit devreme să o ducă chiar el la emisiune, ca să se simtă răsfățată, și să nu fie nevoită să răspundă la telefon pentru mesajele de urare, în timp ce se află la volan.

„M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon. La mulți ani, iubirea mea!’, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Adela a părut foarte încântată de gestul soțului ei și a reacționat imediat:

,,WOW, DAD, ce mesaj frumos!’.„Da-mi, Doamne, zile multe ca cea de azi. Si suflet sa ma bucur. Si minte sa inteleg. Sa inteleg ca ce am eu acum e atat de rar ca mi-e si teama sa nu dispara.
Si simtul umorului sa nu ma mai iau atat de tare in serios. :))))) Hai, sa traim cu totii! Happy 33”, a scris și Adela pe contul ei.

Adela și Radu formează unul dintre cele mai solide cupluri din peisajul monden din România. Ei s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela ‘Iubire și onoare’, în 2010, iar de atunci au rămas împreună și au doi copii. Cei doi își arată, adesea, dragostea pe care și-o poartă prin postări și mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

sursa

În Israel, tinerii chirurgi își antrenează mâinile operând pe bobițe de struguri
Articolul anterior
Cel de-al IV-lea Summit Internațional de Turism Termal și Sănătate, desfășurat în provincia Balıkesi din Turcia, a reunit reprezentanți din 55 de țări ale lumii
Articolul următor
Alte articole interesante