Ce vedete din România au murit de COVID

De mai bine de un an și jumătate întreaga lume se luptă cu pandemia de coronavirus.

La nivel global, milioane de oameni au murit de COVID, iar în România, peste 35.000. Printre aceștia se numără, din păcate, și o serie de cântăreți și actori români.

Primul cântăreț român care a pierdut lupta cu COVID-19 a fost Nelu Bălășoiu. Apoi, după o perioadă în care a stat în spital și s-a luptat cu coronavirus, actorul din Fructul Oprit, Bogdan Stanoevici, a murit pe patul de spital, informează spynews.ro.

Fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar a pierit, de asemenea, din cauza COVID-19, după mai multe zile în care a stat internat la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

Lumea muzicală lăutărească a devenit mai săracă din acest an, deoarece, la o diferență de doar câteva zile și chiar câteva ore, trei mari artiști reprezentanți pentru muzica de petrecere au plecat dintre noi.

Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au spus adio acestei lumi lăsând în urmă multă durere și suferință.

Cel mai recent artist care a pierdut lupta cu virusul este Petrică Cercel, manelistul în vârstă de 53 de ani care, după câteva săptămâni de luptă cu COVID-19 în spital, și-a dat ultima suflare în mâinile medicilor, vestea căzând ca un trăsnet pentru familia acestuia și fani.

Nu în ultimul rând, COVID-19 i-a luat dintre noi și pe actorul Vlad Ciobanu și artistul Aurelian Suță-Șăi.

sursa: www.mesaj.md

Ce boli se pot ascunde în spatele unei dureri de cap?
Articolul anterior
A schimbat pista de atletism cu podiumul de modă! Cea mai frumoasă atletă din lume defilează la Milano
Articolul următor