Cea mai lungă zi – Cele mai mari Reduceri. Top Shop vă oferă -21% REDUCERE la absolut toate produsele și Oferte speciale de până la -60%!

Ce să faci în cea mai lungă zi din an? Sigur că shopping. Tocmai de aceea, la Top Shop prețurile se topesc văzând cu ochii. Se anunță o zi fierbinte de tot.

separator

Astfel, Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo și Rovus îți dau întâlnire astăzi, 21.06.2019, punându-ți la dispoziție prețuri nemaivăzut de mici. Termomentrul va oscila între -21% și -60%. Produsele deja îndrăgite abia așteaptă să-și facă un loc în casa fiecăruia dintre voi.

Prinde briza de -21% REDUCERE pentru toată gama de SALTELE, Nutribullet Roșu la doar 999 Lei, topperul Dormeo Silver Plus 3 Zone -50% REDUCERE, mărunțitorul Delimano Joy la doar 299 Lei, setul Dormeo Sleep Inspiration la -60% REDUCERE, sandale Walkmaxx la numai 599 Lei și multe alte oferte captivante și prețuri nemaiauzit de mici.

Oferte senzaționale, cadori, multe suprize, produse de calitate și o zi lungă, pentru cumpărături pe cinste – asta îți garantează Top Shop. Nu ai decât să procuri mult și să cheltui puțin.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 195. Nu uita, ai la dispoziție o singură zi, chiar dacă e mai lungă decât de obicei, iar stocurile sunt limitate.  

Pentru că zilele lungi sunt prevăzute pentru shopping… Cumpărături reușite tuturor!

Zbor Direct prezintă: Travel Tips cu Viorica Nagacevschi
Articolul anterior
Video viral. Cum a fost surprinsă o profesoară însărcinată, de către elevii săi, la sfârșit de an
Articolul următor
Alte articole interesante