Cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații și femeile în pat. În multe cazuri duce la divorț

Un celebru actor de filme pentru adulți dezvăluie care este cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații și femeile în pat. Cine nu-l cunoaște pe Johnny Sins, cine nu a auzit de el? Livrator de pizza, instalator, pompier, polițist, astronaut! Cu greu mai există un actor care să fi combinat atât de multe profesii într-una singură. După sute de filme în care a jucat, se poate spune că actorul are experiență. Dar asta nu este tot. În ciuda muncii și a rolurilor sale, el cunoaște bine femeile și știe ce nu le place la sex.

El dezvăluie care este cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații și femeile în pat. Potrivit acestuia, principala problemă a reprezentanților sexului puternic este că sunt destul de egoiști. „Mulți bărbați vor doar să se simtă bine și nu le pasă deloc ce se întâmplă cu partenera lor”, susține el.

Iar el spune că ar trebui să facă exact opusul. „Trebuie să dai mai mult partenerului tău pentru ca tu însuți să te simți și mai bine. Nu privi sexul ca pe o experiență cu scopul de a avea orgasm. Da, finalizarea este importantă, dar nu este cel mai important lucru, întregul act este plăcerea. Așa că nu te fixa pe final, grăbindu-te să ajungi acolo și punând plăcerea partenerei tale pe plan secundar”, adaugă bărbatul.

Potrivit acestuia, cea mai mare greșeală pe care o poate face o femeie în pat este lipsa de inițiativă.

„Arată-i uneori iubitului tău că nu se află în pat cu o păpușă de cauciuc, ci cu o femeie pasională care iubește sexul și care ia inițiativa pentru a obține mai multă plăcere”, sfătuiește vedeta xxx. Potrivit acestuia, o altă greșeală pe care o fac doamnele este să se fixeze prea mult pe aspectul lor.

„Dacă o femeie își face griji dacă are burta flască și cum îi arată coapsele, cu siguranță nici ea nu se va simți bine și nici bărbatul care o însoțește nu se va simți bine”. Potrivit acestuia, nu există nimic mai sexy decât o femeie după orgasm, așa că ar trebui să nu te mai întrebi cum arăți în ochii partenerului tău – dacă corpul, părul și machiajul tău sunt în regulă, și doar să te lași pradă pasiunii dintre voi, scrie alephnews.ro.

Un polițist și-a arestat șeful pe care l-a prins beat la volan

Un polițist din statul american Oklahoma și-a arestat șeful, care era în stare de ebrietate. Bărbatul a fost oprit în trafic fiindcă mergea cu viteză și haotic, iar agentul de la Rutieră a descoperit că a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, scrie romaniatv.net.

Căpitanul s-a urcat beat la volan, după o noapte de poker. A încercat să-și folosească influența în fața colegului care îi era inferior, însă agentul nu a cedat și a venit cu o replică care l-a lăsat fără cuvinte pe acesta.

Clipul video înregistrat de camera de pe uniforma polițistului l-a arătat pe căpitanul din cadrul Departamentului de Poliție din Oklahoma City (OKCPD) în timp ce-i cerea agentului în repetate rânduri să oprească înregistrarea.

Totul s-a întâmplat în data de 12 martie, în jurul orei 01.30, când căpitanul James „Matt” French, din echipa de investigare a omuciderilor din cadrul OKCPD, a fost tras pe dreapta sub suspiciunea de conducere în stare de ebrietate de către sergentul Chris Skinner. În calitate de conducător autp, acesta a virat fără să semnalizeze și a depășit viteza.

Pe filmare, capitanul părea să deschidă portiera mașinii înainte ca sergentul să se apropie, însă acesta i-a spus să mearg din nou în mașină.

„Treci înapoi în vehicul”, spune sergentul Skinner, atunci când căpitanul a vrut să coboare. „Sunt…”, a început să spună French. „…Beat?”, a continuat Skinner.

Potrivit agentului, șeful său avea ochii în lacrimi și vorbea greu. În înregistrare, acesta le-a spus polițiștilor aflați la fața locului că el e căpitanul și le-a cerut să oprească camera de corp.

„Sunt căpitanul departamentului de poliție”, a spus French. „Ce departament de poliție?”, a răspuns Skinner. „Oklahoma City. Oprește-ți camera”, îi ordonă căpitanul.

Agentul nu a ținut cont de insistențele superiorului său și a refuzat să oprească camera. „Domnule, pot să… puteți să opriți asta?” l-a întrebat din nou French pe ofițer. „Vă solicit. Sunt căpitan la departamentul de poliție”, a mai încercat el din nou. „Nu-mi pasă dacă ești un membru al unei bande sau președintele Statelor Unite”, a răspuns Skinner. „Dacă te-aș trata diferit de cum aș trata un localnic din South Side sau un pedofil, cum ți s-ar părea asta?”, a continuat polișistul.

Un tânăr moldovean, arestat în Italia după ce a amenințat și a încercat să jefuiască un copil pe stradă

Un tânăr de 23 de ani, originar din Republica Moldova, a fost arestat în Bologna, Italia, după ce a amenințat și a încercat să jefuiască un băiat în vârstă de 14 ani, aflat în drum spre școală, scrie tvrmoldova.md.

Potrivit presei italiene tânărul din Republica Moldova s-a apropiat de băiat amenințându-l cu un ciob de sticlă și i-a cerut bani.

 După ce a reușit să scape, băiatul a alertat autoritățile, furnizând o descriere precisă a criminalului.

Carabinieri au reușit să îl aresteze pe tânărul din Republica Moldova și l-au pus sub acuzația de tentativă de jaf. 

Tânărul moldovean se află acum la dispoziția autorităților judiciare și va fi judecat într-o procedură urgentă.

Tauber cere sancționarea simpatizanților PAS. A făcut o interpelare la Poliție

Marina Tauber a făcut o interpelare, oficială, către Inspectoratul de poliție Buiucani în vederea agresiunilor de la protestul care au avut loc săptămâna trecută. Asta după ce joi, 16 martie, între manifestanții Partidului Șor și simpatizanții PAS s-a iscat o certă cu îmbrânceli, transmite Știri.md.

„Am făcut o interpelare, oficială, către Inspectoratul de poliție Buiucani, în care am cerut ca indivizii agresivi, care au atacat, joia trecută, coloana de manifestanți pașnici să fie aduși în fața justiției. 

Fețele lor sunt cunoscute de poliție, iar intențiile și acțiunile lor agresive au fost înregistrate clar în numeroase imagini în care se vede clar cum încearcă să mă atace pe mine, pe primarul de Orhei, Pavel Verejanu, pe liderul Partidului „Renașterea”, Serghei Mișin, și pe alte persoane. 

Cer să fie identificate persoanele, iar agresorii să fie trași la răspundere. 

Pentru a ușura munca poliției, nu doar că am anexat la interpelare imagini video, dar am detaliat și ce articole din lege au încălcat acești agresori, reprezentanți ai regimului PAS. 

Ne vom face dreptate și nimeni din cei care au încălcat legea nu va scăpa de răspundere!”, a declarat Tauber.

Drama modelului cu sâni de 10 kg fiecare: incredibil în ce hal a ajuns, abia de mai poate merge. Imagini cu impact emoțional!
Articolul anterior
VIDEO! Scandal cu pumni la Ciocana din cauza unei parcări
Articolul următor