Cei doi frați orfani de mamă, de Crăciun au primit în dar căsuța nouă, de care aveau nevoie

Minunile există, trebuie doar să credem în ele! Povestea a doi copii din Ialoveni care locuiau cu tata, în condiții mizere, are astăzi un alt final. Și asta datorită echipei Caritate.md și tuturor celor care, prin donații, au ajutat la îndeplinirea acestui vis.

separator

,,Eu scriu printre lacrimi pentru că, sincer… atât de mult mi-am dorit să le schimb viața și sunt atât de fericită pentru ei, de parcă ar fi copiii mei. În octombrie 2018, foarte recent și-au pierdut mama… Atât de mult m-a durut să îi văd cum trăiesc, să știți că tata e tare bravo și muncitor și copiii foarte isteți! Copiii s-au mutat în noul lor apartament, cu 2 cameruțe, în Ialoveni, complet mobilat și cu toată tehnica necesară. Eu am făcut o mică farsă, le-am zis că îi invit la mine în ospeție la plăcinte, dar de fapt i-am invitat la ei Acasă”, comunică Svetlana Sainsus, cofondatoarea platformei Caritate.md.
,,Voiam atât de mult să ii mutăm până de Revelion… Nu mai știu ce să scriu și cum să va mulțumesc. Atât de mult mă gândeam oare ce simte sărmana mama de sus când îi vede cum trăiesc. Eu știu sigur că ea ne-a adunat pe toți în jurul puilor săi. Să știți că mamele nu mor niciodată, ele pleacă acolo sus să ne vegheze și mai bine, până la sfârșitul vieții, până când ne ridicăm și noi că să le cuprindem și să le povestim cât de dor ne-a fost. Să ai somn lin mamă, de astăzi puii tăi sunt în siguranță, au căsuța călduță și ceva bănuți pentru o perioada, că să le ofere tăticul tot ce e mai bun”.

Echipa Caritate.md mulțumește tuturor pentru donații.

Mariana Mihăilă a lansat o piesă nouă intitulată „Anul Nou”
Articolul anterior
Cutremur în Italia, după erupția vulcanului Etna. Zeci de locuințe au fost distruse
Articolul următor
Alte articole interesante