Cei mai buni educatori și profesori din țară au fost premiați

Cel mai bun educator al anului de studiu 2018-2019, în municipiul Chișinău, a devenit Diana Tomşa, de la grădinița numărul 210. Învățătorul anului a fost desemnată Viorica Stanciu, de la Liceul Teoretic „Ion Creangă”, iar pedagogul anului este Anton Dorofeev, profesor la Liceul Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc”, transmite IPN.

separator

Premiile au fost acordate, în cadrul unei gale organizate de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău.

Educatorul anului, Diana Tomşa, a spus că astăzi nu regretă nicio clipă meseria pe care a îmbrățișat-o, deși când a pornit pe această cale a avut puțină frică. Educatoarea a menționat că este mândră de faptul că educă de mici copiii, le este ca a doua mamă.

Învățătorul anului, Viorica Stanciu, a spus că se dedică copiilor în numele viitorului. În fiecare zi, fiind prima învățătoare, învață elevii să devină oameni mari și să fie mândri de ceea ce sunt. Învățătoarea menționează că prin muncă și răbdare a ajuns acolo unde este astăzi.

Pedagogul anului, Anton Dorofeev, a menționat că a devenit profesor în numele viitorului și tot în numele viitorului le dăruiește zilnic elevilor săi slava cărților. Un profesor veghează asupra viitorului, care fără profesori nu înseamnă nimic.

La concurs au participat 13 cadre didactice. Trei s-au ales cu diplome de laureat, iar ceilalți s-au poziționat pe locurile doi și trei ale celor trei categorii.

În Moldova vine canicula!
Articolul anterior
Într-un supermarket din Chișinău dulciurile sunt șterse cu apă murdară!
Articolul următor
Alte articole interesante