Cei mai neobișnuiți copii din lume! Cazuri reale

Desigur, fiecare părinte este convins copilul său este cel mai bun și deosebit. Însă unii copii reușesc să-și uimească  părinții prin  felul lor de a fi.

separator

1Conform unui raiting Lizzy Clark este considerată cel mai poznaș copil din lume. Este greu de enumerat tot ce ea a făcut de-a lungul timpului. Cele mai stranii fapte pot fi:

— cu ajutorul unui cuțit a scris pe Cadillacul nou nouț al părinților: “Spală-mă”;

— a sunat de 167 ori la Casa Albă, cerând să vorbească cu fiica lui Bill Clinton;

— cu furtunul de apă a umplut camera părinților cu câteva sute de litri de apă;

— a distrus bijuteriile preferate ale mamei, turnând peste ele gaz de la brichetă;

— a tăiat cu foarfeca coada câinelui;

— a orbit două pisici;

— a pus în buzunarul unui jurnalist o jucărie de pluș și a început să strige că acesta a vrut să i-o fure.

Părinții însă au recunoscut că nu au putut face nimic cu ea, deoarece era prea mică, avea doar 8 ani.

Lu Hao, din China– este considerat cel mai gras copil din lume. Când s-a născut acesta cântărea 2,6 kg. Însă doar peste câteva luni a început considerabil să se îngrașe. Când a împlinit 3 ani, cântărea mai mult de 60 de kg.

1 2 3

Giuliano Stroe din România, la ai săi 8 ani este cel mai puternic copil de pe planetă.  În anul 2009 acesta a întrat în Cartea Recordurilor, deoarece a putut face flotări cu picioarele în sus. Tatăl său a fost acuzat că încarcă prea mult copilul, însă acesta a afirmat că niciodată nu l-a impus pe Giuliano să facă ceva. Conform afirmațiilor sale, deși Giuliano face niște lucruri magnifice, acesta are ocupații ca oricare alt copil.

1 2 3

Cel mai mic copil din lume s-a născut pe data de 19 septembrie în anul 2004. Cu înălțimea de doar 24 cm. Fetița pe nume Rumaisa Rahman, cântărea doar 243 grame.  Cel mai interesant este că ea provine din surori gemene, cealaltă cântărind de două ori mai mult la naștere – 570 grame.

1 2 3

Jerly Lyngdoh din India, la ai săi  27 de ani, arată ca un copil de doar 2 ani. Cântărește 11 kg, are 84 cm și este considerat cel mai bătrân copil din lume. Singurul criteriu care îi trădază vârsta, sunt dinții. Medicii care au văzut-o nu pot diagnostica de ce anume boală suferă, doar presupun că ar avea o disfucție rară, numită «pan-hypo pituitarism», ce nu premite corpului să se dezvolte.

1 2 3

Оscar Wrigley, la ai săi 2 ani este considerat cel mai deștept copil. IQ-ul său este egal cu  160, cum era a lui Albert Einstein. Știe la perfecție să rezolve ecuații care le pot doar savanți. A fost declarat cel mai deștept om din lume.

1 2 3

text: Iulia Arnaut

Victoria Beckham și-a cumpărat un supermarket!
Articolul anterior
Sophia Loren – la 79 de ani, cea mai naturală frumusețe din lume! Află secretul ei
Articolul următor
Alte articole interesante