Cel mai bun job! O firmă angajează o persoană care să se uite la filme timp de 10 ore. Ce salariu oferă

Iubitorii de filme și de câini sunt invitați să aplice la un job de nerefuzat. O firmă din Statele Unite caută să angajeze un iubitor de animale pentru un maraton filme, cu o durată de zece ore. Recompensa este una foarte generoasă, scrie adevarul.ro.

Oferta a fost lansată cu ocazia unei zile naționale denumită „Iubeşte-ţi animalul de companie”, sărbătorită pe data de 20 februarie.

Compania Pettable dorește, astfel, să își arate aprecierea pentru animalele de companie, în special pentru câini, și pentru rolurile pe care le joacă: în viețile noastre, dar și pe micile ecrane. Patrupezii ne pot fi cei mai buni prieteni. Ne ridică moralul atunci când suntem dezamăgiți și se bucură, alături de noi, când ne văd fericiți.

Multe animale de companie oferă sprijin suplimentar stăpânilor lor, inclusiv câinii de serviciu psihiatric (PSD) și animalele de sprijin emoțional (ESA)”scriu reprezentanții companiei, care se ocupă cu antrenarea unor astfel de câini.

Zece ore de filme cu și despre câini, generos recompensate

Pentru a sărbători animalele de companie de toate tipurile și de pretutindeni, Pettable dorește să încredințeze cuiva misiunea de a viziona filme cu câini, timp de o zi. Concret, vizionarea durează timp de 10 ore și este plătită cu 1.000 de dolari.

Candidatul ideal trebuie, evident, să aibă cel puțin un câine, o canapea confortabilă și 48 de ore libere în agendă.

Lista de filme este următoarea:

  • Scooby Doo
  • The Fox and the Hound
  • Hachi
  • My Dog Skip
  • Snoopy Come Home
  • 101 Dalmations
  • Wallace and Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

Ulterior vizionării, persoana aleasă va trebui să revizuiască aceste pelicule. Pe lângă recompensa bănească, aceasta va avea un articol dedicat pe blogul Pettable. Aplicațiile sunt deschise până la data de 6 martie 2023.

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Nereguli la Institutul Oncologic: alimente alterate sau păstrate necorespunzător. Alimente bune, ascunse în încăperi încuiate pentru a fi sustrase

Nereguli în alimentaţia pacienţilor de la Institutul Oncologic din Chişinău. Ministrul Sănătăţii, Ala Nemerenco, spune că în urma unui control inopinat s-au depistat alimente alterate sau păstrate necorespunzător.

Șeful unei secții din cadrul Institutului Oncologic, reținut pentru  corupție, plasat în arest pentru 20 de zile. CNA: un nou denunț a fost  depus pe numele lui – Ziarul de Gardă

De asemenea, cantităţi importante de produse, precum pâine, pește, ficat de curcan, carne de vită, crupe, ulei, sare şi zahăr, erau ascunse în încăperi încuiate. Într-o debara au fost găsite 17 lăzi cu prune uscate, 12 saci de mere uscate, 8 pachete de detergent praf şi altele.

Ministrul Sănătăţii afirmă că, de fapt, produsele erau pregătite pentru a fi sustrase din spital, scrie TVR Moldova.

Poliţia a întocmit un proces verbal în acest caz iar şefa blocului alimentar şi-a dat demisia. Nemerenco mai notează că, a doua zi după control, meniul s-a îmbunătățit, pacienţii primind cu chifle, eclaire și croissante coapte in bucătăria spitalului.

Amintim că verificările în spitale au început după ce mai multe femei s-au plâns, pe reţelele sociale, de mâncarea proastă din maternităţi.

„Ora Pământului”. Guvernul îndeamnă cetățenii să deconecteze lumina în această seară timp de o oră

Astăzi, 25 martie, marcăm „Ora Pământului”. În acest context, Guvernul îndeamnă cetățenii să deconecteze lumina timp de o oră, în intervalul 20:30 – 21:30.

ASTĂZI: ORA PĂMÂNTULUI 2022. Oameni din toată lumea sting lumina în această  seară, timp de o oră - Alba24

„În această sâmbătă, împreună cu instituțiile guvernamentale ne alăturăm mișcării globale „Ora Pământului”. Acțiunea reprezintă un simbol al respectului pentru natură, un aport în diminuarea consecințelor schimbărilor climatice. Te îndemnăm să deconectezi lumina timp de o oră, în intervalul 20:30 – 21:30”, se arată într-un comunicat emis de Guvern.

Potrivit Ministerului Mediului, anul acesta, de Ora Pământului 2023, World Wildlife Fund (#WWF) lansează provocarea de a dărui o oră pentru Pământ în fiecare lună. „O oră, în care alături de familie sau prieteni, să facem ceva care să aibă legătură cu protecţia naturii: să gătim cu ingrediente locale, să facem schimburi de haine, să plantăm sau să igienizăm zone din natură”, precizează sursa citată.

Ministerul Mediului avertizează, în context, că biodiversitatea se pierde într-un ritm fără precedent, iar economia mondială este dependentă de natură.

Earth Hour a fost organizat prima oară pe 31 martie 2007 în Sydney, când 2 milioane de oameni şi peste 2.100 companii au stins lumina timp de o oră, demonstrând astfel preocuparea faţă de una dintre cele mai mari probleme actuale: schimbarea accelerată a climei.

Din 2008, Earth Hour a devenit o mişcare globală, incluzând 100 milioane de oameni din mai mult de 30 de state ale lumii.

Nou record de topire în Antarctica! Oamenii de știință sunt îngrijorați
Articolul anterior
Cât costă cea mai veche Biblie din lume. Este cel mai valoros manuscris din istorie
Articolul următor