Cel mai durabil cuplu de la Hollywood divorțează!

Michael Douglas şi actriţa Catherine Zeta- Jones s-au despărţit. Așa sună titlurile de  pe prima pagină a celor mai renumite reviste americane. Se pare că cei doi şi-au spus adio încă din vara anului trecut, iar celebrul actor a părăsit chiar şi domiciliul conjugal.

separator

Potrivit publicaţiei americane, Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sunt în pragul divorţului, cu toate că frumoasa actriţă luptă din răsputeri să-şi salveze mariajul de 12 ani. Copleşit, de toate dramele prin care a trecut în ultima vreme: cancerul la gât, încarcerarea fiului său din prima casătorie pentru trafic de droguri şi certurile cu soţia sa, care suferă de tulburare bipolară, Michael Douglas a decis să pună capăt mariajului.

principalaActorul chiar a  părăsit deja casa unde locuia cu Catherine şi cu cei doi copii ai lor, Dylan (12 ani) şi Carys (9 ani), încă din vara anului trecut. Potrivit unui apropiat de-al cuplului, actorul s-a mutat într-o vilă pe care a închiriat- o de la un prieten multimilionar.

Mai mult, se pare că Douglas a luat această decizie şi pentru că s-a simţit trădat de Catherine deoarece nu l-a însoţit, în august anul trecut, la o ecranizare specială a filmului “Spartacus”, în care a jucat tatăl lui, Kirk Douglas şi nici la masa în familie ce a urmat după eveniment. Pentru a păstra, totuşi, aparenţele, reprezentantul actorului a infirmat ştirea că cei doi s-ar fi despărţit.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Modele plinuțe care fac furori în America! GALERIE FOTO
Articolul anterior
Viitoarea stea de talie mondială, Katalina Rusu, este omagiată!
Articolul următor
Alte articole interesante