Cel mai important propagandist al Kremlinului bagă spaima în ruși: „Războiul a venit la noi acasă”

Propaganda rusă, care în urmă cu șase luni spunea că Kievul va fi ocupat în 2 zile, le cere rușilor să se pregătească de război pe teritoriul Federației Ruse.

Rușii par a se pregătească pentru ziua când „operațiunea specială” se vor desfășura pe teritoriul Federației Ruse. Avertismentele sunt distribuite de cel mai important propagandist al Kremlinului, care se laudă cu o audienţă de un milion de telespectatori.

Vladimir Solovyov a scris pe Telegram despre necesitatea mobilizării echipelor de construcții în regiunile de graniță.

„Liniile defensive trebuie construite rapid, eficient, la o mare profunzime. Și în conformitate cu toate regulile științei militare. Războiul a venit la noi acasă, cine și de ce a comandat asta e o altă întrebare, o vom analiza mai târziu”, spune în mesaj.

Avertismentul pare real, pentru că există posibilitatea ca locuitorii așezărilor de frontieră să devină în curând victime ale provocărilor din partea serviciilor speciale ruse, care nu se vor opri de la nimic pentru a acuza Ucraina.

Anterior, pe fundalul contraofensivei de succes a Forțelor Armate ale Ucrainei în regiunea Harkov, propaganda rusă a început să pregătească cetățenii pentru pierderea controlului asupra Belgorodului.

În regiunea Belgorod, exploziile la instalații importante din punct de vedere strategic au fost suspect de frecvente în ultima vreme. Pe 15 septembrie a avut loc un incendiu la punctul vamal prin care rușii și colaboraționiștii fug din Ucraina în Federația Rusă.

sursa: www.ziare.com

Ghinion pentru un hoț! Acesta a fost prins în flagrant când a dat buzna într-un magazin de piese auto din Bălți
Articolul anterior
Germania preia controlul a trei rafinării rusești deținute de compania Rosneft
Articolul următor