Cel mai proaspăt record pe Instagram! Cine este vedeta care a acumulat 17 milioane de abonaţi într-o singură zi

Această vedetă mondială a mai obţinut un record – un milion de likeuri în doar 4 minute. Este cea mai discutată noutate din industria distractivă din ultimele 24 de ore.

Mai exact, e vorba despre trupa coreeană BTS, căreia îi aparţine toate recordurile de popularitate de pe planetă, care recent a anunţat despre faptul că se retrage pentru o vacanţă pe un termen nedeterminat. Fanii, care n-au reuşit să-şi revină din acest şoc, au fost uluiţi de o altă noutate. Ce-i drept, de această dată a fost vorba de o veste îmbucurătoare. Toţi membrii trupei şi-au făcut pagini persoanle pe Instagram. Până acum, doar formaţia avea pagină pe această reţea de socializare. Astfel, recordurile au fost inevitabile.

Cel mai popular s-a dovedit a fi solistul formaţiei, V. Pagina sa a atins culmea momentan. Mai întâi, tânărul a devenit cea mai populară persoană, acumulând un milion de abonaţi într-un timp record, devastând-o pe Angelina Jolie. Ulterior a depăşit-o şi pe Billie Eilish şi a adunat un milion de likeuri la prima postare în doar 4 minute.

Acesta şi-a încununat succesul cu aproape 18 milioane de abonaţi în doar 24 de ore.

Valery Leontiev și-a revenit după mai multe intervenţii chirurgicale complicate
Articolul anterior
Joe Biden și Vladimir Putin vor discuta azi despre situația din Ucraina
Articolul următor
Alte articole interesante