Cel mai promovat participant de la Naționala Eurovision 2013

Au mai rămas 5 zile până la prima semifinală  Eurovision Song Contest 2012, etapa națională. Unii afirmă că știu cine va trece în finală și chiar cine va pleca la Malmö, Suedia. Alții continuă pregătirile și speră că va câștiga cel mai bun.

separator

Unica.md a solicitat de la Compania Mediaforest – Moldova, care monitorizează majoritatea posturile de Radio și TV, în timp real, statistica difuzărilor pieselor care participă anul acesta la Eurovision.  Astfel, cel mai difuzat artist, din cadrul selecţiei naţionale Eurovision Song Contest 2013, cu peste 170 de apariții săptămânale, la majoritatea posturilor de radio din RM, este Boris Covali. La extrema cealaltă se află Nicoleta Gavriliță. Tânără, promiţătoare, interesantă, Nicoleta Gavriliţă, care ne-a reprezentat cu demnitate la Voce României, este cea mai slab difuzata artistă la radio și TV. Pe pozițiile de frunte, ale difurărilor se află și Cristina V& Glam Girls, Cristina Croitoru & Karizma şi Felicia Dunaf.

glam girls nicoleta gavrilita

Prima semifinală a etapei naţionale Eurovision Song Contest 2013 va avea loc pe 12 martie, iar a doua pe 14 martie. Finala concursuluise va desfăşura pe 16 martie.

Text: Natalia Bodiu

De 8 Martie – pentru voi, dragi femei!
Articolul anterior
Cadouri pentru femei în funcție de vârstă!
Articolul următor
Alte articole interesante