Cel puţin 25 de persoane, ucise în urma bombardamentului din Dnipro. Încă 43 de persoane sunt date dispărute

Cel puţin 25 de persoane, între care un copil, au murit în urma bombardamentului din Dnipro, transmit oficialii guvernamentali din Ucraina. În continuare sunt date dispărute 43 de persoane.

Până în prezent, 39 de persoane au fost salvate, inclusiv şase copii, transmite Mediafax.

Creşte însă, bilanţul morţilor, potrivit reprezentanţilor guvernamentali ucraineni: 25 de persoane au murit, inclusiv un copil.

73 de persoane au fost rănite, inclusiv 13 copii.

În continuare, 43 de persoane sunt date dispărute.

Până acum se ştie că 72 de apartamente au fost distruse şi peste 230 de apartamente au fost avariate.Publicitate

„Au fost amenajate patru corturi ale Serviciului de Stat de Urgenţă şi două corturi de la voluntari. Psihologii oferă asistenţă victimelor.

Operaţiunile de căutare şi salvare şi demontarea elementelor structurale periculoase continuă. Non-stop. Continuăm să luptăm pentru fiecare viaţă. Condoleanţe tuturor rudelor şi prietenilor victimelor”, a transmis preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Echipele de salvare lucrează de sâmbătă la temperaturi negative pentru a găsi supravieţuitori printre dărâmăturile clădirii cu nouă etaje.

Blocul este în mare parte distrus, iar de sub dărâmături încă se mai aud ţipete.

Racheta care a lovit blocul turn din Dnipro a fost proiectată de ruşi în anii ’60 pentru a ataca portavioane, a afirmat un oficial ucrainean citat de Sky News.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Meteo: Vine primăvară în mijlocul iernii. Temperaturile vor ajunge și până la 20 de grade în sudul României
Articolul anterior
Resturile de rachetă depistate la Briceni au fost detonate. Locuitorii din zonă se află în afara oricărui pericol
Articolul următor