Cel puțin cinci locuințe din Chișinău, jefuite. Au sustras bani, bijuterii și tehnică

Doi bărbați, de 31 și 47 de ani, au fost documentați și reținuți pe urme fierbinți de către poliție pentru săvârșirea furturilor din locuințe și a unui atac tâlhăresc.

Bărbați, reținuți pe urme fierbinți: Au furat bijuterii, bani și tehnicăColaj: știri.md

Potrivit Poliției Capitalei, activitatea bărbaților a fost monitorizată de oamenii legii pe parcursul lunilor august-septembrie, perioadă în care s-au acumulat probe ce ar demonstra complicitatea acestora în cel puțin 5 cazuri de furturi din locuințe și un caz de atac tâlhăresc, comise pe teritoriul municipiului Chișinău.

Suspecții identificau locuințele în care se aflau bunuri de preț, iar după ce proprietarii plecau de acasă aceștia intrau și sustrăgeau bunurile de preț (bijuterii din aur, argint, mijloace bănești și tehnică).

Prejudiciul cauzat părților vătămate se ridică la 500.000 de lei. Acțiunile infractorilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta blocurilor de locuit, cât și din preajma lor.

Actualmente, suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt și tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă închisoare de la 4 la 10 ani. Video!

Un medic anunță care sunt cele mai frecvente cuvinte rostite de pacienții Covid când ajung la terapie intensivă
Articolul anterior
A făcut show! Cleopatra Stratan s-a ascuns sub masca Gheișei de la Masked Singer România
Articolul următor
Alte articole interesante