Cele mai amuzante citate ale unor personalități celebre

În acest articol, ți-am pregătit o colecție de citate ingeniose și pe alocuri foarte amuzante ale unor persoane faimoase. Unele citate sunt pline de umor, iar altele sunt foarte realiste și chiar motivaționale.

separator

Iată care sunt acestea. Inspiră-te și tu!

 1. „În viață orice ocupație e bună, cu condiția să nu se transforme în muncă.” – Marin Preda
 2. „Se spune că banii nu aduc fericirea… Dar toți vor să se convingă singuri.” – Zig Ziglar
 3. „L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea o bicicletă, însă știu că Dumnezeu nu funcționează astfel. Așa că am furat o bicicletă și l-am rugat să mă ierte.” – Emo Philips
 4. „Oamenii se împart în două: unii care caută și nu găsesc, alții care găsesc și nu-s mulțumiți” – Mihai Eminescu
 5. „Nu mă interesează ce se scrie despre mine, atât timp cât nu este adevărat.” – Catherine Hepburn
 6. „La fiecare petrecere, sunt două categorii de oameni: cei care doresc să plece acasă și cei care nu doresc să plece acasă. Problema este, că de obicei sunt căsătoriți unii cu ceilalți.” – Ann Landers 
 7. „Bărbații se căsătoresc cu femei cu speranța că nu se vor schimba niciodată. Femeile se căsătoresc cu bărbați cu speranța că se vor schimba la un moment dat. În mod invariabil, atât bărbații, cât și femeile sunt dezamăgiți.” – Albert Einstein
 8. „Fanatismul strică chiar și celei mai bogate inteligențe.” – Lucian Blaga
 9. „Împrumută întotdeauna bani de la un pesimist. Nu se va aștepta să îi dai înapoi.” – Oscar Wilde
 10. „Mi-a luat 15 ani să descopăr că nu am niciun talent pentru scris, însă nu am mai putut să renunț ulterior fiindcă în momentul acela eram prea faimos.” – Robert Benchley
 11. „Nu sunt deștept, dar când privesc în jur prind curaj.” – Ion Creangă
 12. „La vârsta mea fac ceea ce făcea Mark Twain. Îmi iau ziarul meu zilnic și mă uit la pagina cu necrologuri. Dacă nu sunt acolo, fac ceea ce făceam de obicei”. – Partick Moore
 13. „Femeile nu vor să audă ceea ce gândești tu. Femeile vor să audă ceea ce gândesc ele.” – Bill Cosby
 14. „O glumă este un lucru foarte serios”.  –Winston Churchill
 15. „Oamenii care nu mă cunosc cred că sunt timid. Oamenii care mă cunosc, iși doresc să fi fost timid.” – Mark Twain
 16. „Femeia te invită întotdeauna s-o privești așa cum vrea ea.” – Mircea Eliade
 17. „Cel mai greu lucru de înțeles din lume e impozitul pe venit.” – Albert Enstein
 18. „Nu îmi este teamă de moarte, doar că nu vreau să fiu acolo când se întamplă.” – Woody Allen
 19. „Totul e atât de simplu! Atât de simplu încât devine de neînțeles.” – Nichita Stănescu
 20. „Să iubeşti nu e nicicând târziu sau devreme.” – Constantin Cheianu

Frații Meladze nu au părăsit astăzi Rusia! Informația apărută în presă este un FALS!

În această dimineață, în presa rusă au apărut informații potrivit cărora cunoscuții frații Konstantin și Valeri Meladze, ar fi părăsit azi Rusia pentru totdeauna și ar fi plecat în Franța. Informația este un fals, anunță interpretul rus Valeri Miladze.

Totodată, artistul, în vârstă de 56 de ani, a anunțat că nu a dat foc ordinului ”Artist al Poporului din Rusia”, primit pentru activitatea sa, așa cum scria presa, dar nici altor ”hârțoage” în ochii jurnaliștilor.

Presa mai scria că imperiul putinist ar fi fost scandalizat de gestul artiștilor.

Un cuplu din Ploiești a sărit direct pe geam, după ce a explodat bateria unui scuter: „Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează”

Un cuplu din Ploieşti, România, şi-a văzut moartea din cauza bateriei de la scuter. Acumulatorul, lăsat la încărcat, a explodat și a aprins tot apartamentul. Ca să se salveze, cei doi au sărit dezbrăcaţi pe geam. Norocul lor a fost că stăteau la etajul 1 şi au scăpat cu răni uşoare. 

Explozia puternică a zguduit în zorii zilei un bloc cu patru etaje din Ploieşti. Flăcările au aprins instantaneu un apartament aflat la etajul 1. Locatarii, un bărbat de 43 de ani şi partenera lui dormeau. Disperaţi s-au aruncat, fiecare pe câte un geam.

Florin Albu, proprietarul apartamentului: A bubuit atât de tare că tot apartamentul a luat foc, toată mobila. Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic şi la primul geam pe care l-am văzut, am sărit pe el. Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează.

Cauza exploziei din Ploieşti este una neobişnuită

Florin Albu, proprietarul apartamentului: De la o baterie de scuter, numai aia era băgată în priză. 

Explozia a zguduit tot blocul. Vecinii au ieşit şi ei în fugă.

Costin Duţă, purtător de cuvânt SAJ Prahova: O femeie de 50 de ani care se pare că s-a aruncat de la etaj datorită panicii, aceasta prezenta un traumatism la nivelul braţului drept şi o arsură de gradul întâi la nivelul gâtului. 

Două apartamente din bloc au nevoie de renovări după deflagraţie.

Rusia își anunță triumful: Azovstal a căzut. Liderul Prokopenko, luat cu un blindat special

Kremlinul anunţă triumful: „Complexul este sub controlul nostru, liderul Prokopenko luat cu un blindat special”. La ieşire, ucrainenii au fost percheziţionaţi unul câte unul, au fost verificate şi tatuajele, scrie mediafax.ro.

Azovstal a căzut. Oţelăria, simbol al rezistenţei batalionului Azov şi oraşul martir Mariupol se află „în totalitate sub controlul forţelor armate ruse”, a anunţat seara Apărarea Moscovei, după ce ministrul Serghei Şoigu i-a comunicat preşedintelui Vladimir Putin „ sfârşitul operaţiunii şi eliberarea completă” a turnătoriei.

Evacuarea a durat 4 zile, timp în care 2.439 de soldaţi, cifră neconfirmată de ucraineni, s-au predat, aşa cum a ordonat Statul Major de la Kiev.

Imaginile video difuzate aseară de la Moscova arată armata rusă în timp ce, cu banderola albă şi faţa acoperită, efectuează percheziţii atente asupra ucrainenilor neînarmaţi în uniformă, aranjaţi la rând într-un loc deschis, în timp sunt dezbrăcat şi pentru a-şi verifica tatuajele.

„Sunt Termopilele secolului 21”, a declarat în ultimele zile şeful delegaţiei de negocieri, Mikhailo Podoliak. „Comandamentul superior militar a dat ordin să salveze vieţile soldaţilor şi să nu mai apere oraşul Mariupol”, a spus comandantul Azov Denis Prokopenko, în cel mai recent videoclip al său.

Apoi, el şi ceilalţi comandanţi, în frunte cu adjunctul său Sviatoslav Kalina Palamar şi comandantul Brigăzii 36 Marină, maiorul Serhi Volina, au trebuit să depună şi ei armele.

Moscova, seara, a anunţat cum însuşi Prokopenko a fost dus „cu un vehicul blindat special” în teritoriile controlate de Rusia. Acum, pentru Kiev va fi timpul pentru negocieri pentru încercarea unui schimb de prizonieri, care să se desfăşoare şi prin mediere internaţională.

În afara oţelăriilor şi a ei 11.000 de metri pătraţi de tuneluri construite în 1930, ruşii ar fi curăţat dărâmăturile teatrului Mariupol prin îndepărtarea cadavrelor. „Acum, nu vom şti niciodată câţi civili în Mariupol au fost efectiv ucişi de ruşi”.

Un bebeluș a murit după ce medicii l-au înjunghiat în zona capului în timpul nașterii prin cezariană
Articolul anterior
Paris Hilton a fost cerută în căsătorie!
Articolul următor