Cele mai eficiente modalități de comunicare într-un cuplu

Comunicarea este elementul esențial într-o relație de cuplu. Este un exercițiu perfect pentru a vă exprima sentimentele și de a înțelege trăirile și nevoile partenerului. Totodată, o comunicare eficientă va permite să vă apropiați mai mult, iar apropierea si încrederea este cheia unei căsnicii fericite și de durată.

separator

Mai jos, îți prezint cele mai eficiente modalități de comunicare cu partenerul:

1. Gătiți împreună – este o metodă bună de a vă apropia. Astfel, câteva ore petrecute alături, foarte aproape, cu câteva săruturi și discuții de suflet vor face efectul dorit.
2. Vorbiți despre copilărie – atunci când vă împărtășiți amintiri din trecut, momente vesele, situațiile de criză din familie sau pur și simplu vremea când erai adolescentă, e ca și cum v-ați dezbrăcat sufletul unul în fața celuilalt. În acest mod, vă arăta-ți cum sunteți de fapt voi.
3. Împărtășiți amintiri incomode – acest lucru s-a întâmplat tuturor, însă nimeni nu vrea să vorbească despre asta. Nimic nu apropie mai mult decât un secret comun despre momentele pe care le vreți uitate. Într-un final, ambii veți râde cu lacrimi, apoi veți simți o legătură specială între voi.
4. Spune-i de ce îl iubești. Și este de dorit să o faci mai detaliat – pentru cineva este un lucru obișnuit. Iar pentru altcineva – ceva foarte greu de exprimat. Totul depinde de relația dintre voi. Însă, vă veți apropia și mai mult dacă veți vorbi despre ce prețuiți și ce iubiți unul la celălalt.
5. Vorbiți despre cum s-au încheiat relațiile anterioare – oricât de stânjenitor ar fi acest lucru, pentru că nu dorești să-ți amintești că partenerul tău a iubit pe altcineva, – e o temă importantă. Aflați mai multe, unul despre celălalt, de ce are nevoie relația voastră, ce nu a fost de-ajuns în relația anterioară. Pentru a nu comite aceleași greșili, din trecut.
6. Petreceți dimineața în pat – așa zis mai leneviți puțin. Vorbiți sau priviți un film. Lăsați timpul să treacă pe lângă voi și simțiți-vă fericiți.

Ai grijă de tine și de omul drag ție!!!

Sursa

Gerul de afară a făcut primele victime. Două persoane au murit de frig
Articolul anterior
Marius David, despre beneficiile spirulinei! Super – alimentul care nu trebuie să lipsească din meniu
Articolul următor
Alte articole interesante