Cele mai extravagante petreceri ale vedetelor!

Ziua de naştere, este specială pentru oricine. Uneori notorietatea şi banii pot face diferenţa atunci când vine vorba organizarea unei petreceri aniversare. Iar vedetele se întrec în organizarea celor mai ciudate petreceri, iar multe dintre ele au rămas în istorie.

separator

Trupă britanică One Direction a organizat ziua de naştere a unui membru al grupului într-un bar din Londra. Băieţii au reuşit să umple locaţia de tort, după ce s-au bătut pentru mai multe minute cu mâncare. Sărbătoritul, Niall Horan, nu a scăpat fără să fie murdărit cu tort.

Rihanna este singura vedetă feminină care a vrut o dansatoare sexy la petrecerea ei de 22 de ani. Striperiţa numită Bridget The Midget (Bridget Cea pitică), a dansat lasciv alături de vedetă.

Snoop Dogg şi-a petrecut ziua de naştere în luna noiembrie a anului trecut, sărbătorind în Conacul Playboy din Los Angeles. El a avut alături două gemene din Marea Britanie, pe nume Melissa şi Carla Howe.

Paris Hilton este una dintre puţinele staruri care nu au vrut să invite striperi la petrecere, dorind să danseze chiar ea. Vedeta s-a îmbrăcat sexy, într-o lenjerie de culoare neagră şi a dansat lasciv pentru toţi invitaţii. Ulterior, a ales o ţinută din piele.

 

P. Diddy  este o vedetă care pune accent pe organizarea petrecerilor festive. El a cheltuit aproape două milioane de lire pentru „petrecerea secolului”, cum a numit-o el. Aniversarea a avut loc într-un hotel din New York şi a avut peste 500 de invitaţi de renume, printre care Jay-Z sau Kim Kardashian. Petrecerea a fost atât de exclusivistă, încât a consumat 20.000 de lire doar pentru orhidee de culoare albă. Vedeta a fost îmbrăcată în negru şi a avut un tort gigantic, de culoare albă, pe care erau inscripţionate iniţialele lui.

Sursa: http://www.rtv.net

Decizia finală: află numele participantelor proiectului „Slăbeşte Sănătos”!
Articolul anterior
Vedetele și numele lor adevărate!
Articolul următor