Cele mai ghinioniste zodii în 2023

Cele mai ghinioniste zodii în 2023. Contextul astrologic aduce o serie de provocări în mai multe sectoare de viață pentru acești nativi. De la dragoste și familie, la carieră și finanțe, cele trei zodii lovite de ghinion vor trebui să depună un efort destul de mare pentru a trece cu bine peste obstacole.

Cele mai ghinioniste zodii în 2023. Rac

Rac Pentru nativii Rac, lucrurile ar putea să nu funcționeze chiar atât de bine în 2023. Se pot lovi de obstacole sau întârzieri în desfășurarea planurilor lor. Vor fi impactate sectoare importante de viață și este posibil să experimenteze unele tensiuni în viața personală.

Contextul astrologic poate veni cu dezechilibre emoționale, ce pot provoca tensiuni în relațiile cu cei din jur, și probleme în dragoste, în special în prima jumătate a anului. Astrele le sugerează să petreacă mai mult timp alături de cei dragi pentru a avea o stare de spirit mai bună, potrivit astrotalk.com.

Cele mai ghinioniste zodii în 2023. Capricorn

Una dintre cele mai ghinioniste zodii în 2023 este Capricornul. Tranzitele planetelor în acest an pot aduce obstacole în sectorul profesional și probleme de sănătate. Pot apărea tensiuni și în relațiile cu familia, în special cu părinții.

Vor trebui să muncească mai mult pentru a-și îndeplini obiectivele. De asemenea, va fi nevoie să depună efort să concentreze asupra sarcinilor lor. Ar fi indicat să ceară ajutorul atunci când au nevoie. Din punct de vedere psihic, vor fi destul de tulburați. Astrele le cer să se exprime pentru a elibera tensiunea din interior care le face mult rău. Totodată, este nevoie de o schimbare a stilului de viață și de o dietă mai echilibrată.

Cele mai ghinioniste zodii în 2023. Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor avea un an cu destul de multe provocări. Pot apărea blocaje în sectorul profesional, precum și dificultăți financiare. Nici în dragoste nu vor obține prea ușor ce își doresc. Cei singuri nu își vor găsi atât de repede un partener de cuplu potrivit. Ultimul trimestru al anului poate aduce probleme serioase de sănătate. Este important să nu ignore simptomele și să se trateze la timp. Pot, de asemenea, să se reactiveze afecțiuni mai vechi! Nativii care sunt foarte preocupați de viața lor profesională ar trebui să fie atenți și la suprasolicitare! Nativii ar trebui să aibă mare grijă și la investiții, pentru că pot suferi pierderi importante.

sursa: www.unica.ro

Cuplu arestat într-un restaurant din Rusia din cauza conversației anti-război auzite de vecini. Poliția le-a luat copilul de 9 ani

Un canal de Telegram rusesc care urmărește arestările abuzive dictate de regimul Putin relatează un caz înfricoșător.

Un cuplu de tineri ruși, cu numele Olesia și Alexei Ovcinnikov, a fost reținut de mascați în restaurantul Na Drovakh din orașul Krasnodar, transmite www.ziare.com.

Afirmațiile anti-război făcute de cei doi, aflați împreună cu copilul de 9 ani la masă, au dus la chemarea „poliției fasciste a lui Putin” de către un vecin de masă.

Cei doi au fost arestați sub acuzația de „hărțuire”.

„Poliția i-a arestat la restaurant și le-a luat copilul de 9 ani. Când a sosit poliția fascistă a lui Putin, i-a încătușat pe părinți și i-au ținut pe podeaua restaurantului timp de peste o oră, înainte de a-i duce la închisoare, potrivit martorilor oculari.

Potrivit canalului Telegram OVD-info, care urmărește arestările politice din Rusia, polițiștii i-au dus apoi la secție pentru audieri și, cu acuzația de „hărțuire”, i-au lăsat peste noapte în arest. Fiica cuplului, în vârstă de 9 ani, a fost despărțită de părinți și trimisă acasă.

Potrivit cuplului, aflat acum în stare de libertate, li s-a spus direct că au fost arestați pentru declarații împotriva războiului.

Elveția oferă sprijin pentru antreprenorii din Chișinău, Bălți, Cimișlia și Comrat

Antreprenorii din Chișinău, Bălți, Cimișlia, Comrat sunt chemați să participe la un concurs finanțat de Elveția care pune la bătaie 1,2 milioane de dolari pentru proiecte de dezvoltare economică a localităților.

Proiectul „Piețe reziliente și incluzive în Moldova”, implementat de PNUD și finanțat de Elveția, selectează trei microregiuni care în următorii doi ani vor beneficia de susținere pentru dezvoltarea economică locală. Mai exact, comunitățile selectate vor fi ajutate să creeze micro-clustere, care vor valorifica avantajele locale existente și vor susține specializarea economiilor locale.

În total, vor fi investiți până la 400 de mii de dolari pentru fiecare din cele trei micro-clustere, ceea ce va contribui la crearea de noi locuri de muncă atât pentru localnici, cât și pentru migranți reveniți, dar și pentru refugiații din Ucraina.

„În situația socio-economică actuală, consolidarea rezilienței actorilor economici este de o importanță vitală. Astfel, Elveția va sprijini afacerile locale, contribuind la crearea noilor perspective economice în diferite regiuni ale Moldovei”, a declarat Guido Beltrani, directorul Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova.

Dosarul de participare la concurs trebuie să includă formularul de participare completat în limba română sau rusă, declarația de angajament și parteneriat, semnată de toate entitățile implicate din sectorul privat și public. Data-limită pentru participare este 23 februarie 2023, ora 23:00.

Comerțul exterior al Rusiei a atins nivelul de dinainte de începerea invaziei în Ucraina

După cum se menționează în publicație, multe țări au considerat dificil să reducă legăturile comerciale cu Federația Rusă.

Rusia lansează un avertisment Greciei: Nu este prea târziu! Mesajul  transmis de Moscova – Capital

Comerțul exterior al Rusiei a revenit în mare parte la nivelul la care era înainte de începerea operațiunii militare speciale din Ucraina, în februarie 2022, iar economia în ansamblu s-a dovedit a fi mai rezistentă decât se așteptau cei din țările occidentale, a transmis The New York Times marți.

Comerțul rusesc pare să fi revenit în mare parte la nivelul la care era înainte de invazia Ucrainei în februarie trecut. Analiștii estimează că importurile rusești ar putea fi deja la sau aproape de nivelurile de dinainte de război.

The New York Times subliniază că multe țări au avut dificultăți în a rupe sau a reduce legăturile comerciale cu Rusia, așa cum insistă Occidentul. Potrivit unui studiu al Universității din St. Gallen din Elveția, citat de ziar, mai puțin de 9% dintre companiile din UE și țările G7 au încetat relațiile cu partenerii lor ruși. Economia rusă, continuă ziarul, s-a dovedit „surprinzător de rezistentă, ridicând semne de întrebare cu privire la eficacitatea sancțiunilor occidentale”. 

„Țărilor le-a fost greu să abandoneze dependența de energia și alte resurse rusești, iar Banca Centrală Rusă a reușit să mențină cursul de schimb al rublei și să asigure stabilitatea piețelor financiare”, se arată în articol.

New York Times citează și date de la Fondul Monetar Internațional (FMI) care arată rezistența economiei ruse. Astfel, conform previziunilor FMI, creșterea economiei ruse în 2023 va fi de 0,3%, în timp ce anterior se prevedea o scădere de 2,3%. 

Medicina din Moldova atinge un nou nivel! Asociația de Turism Medical a devenit membru al Consiliului Global al Turismului Medical
Articolul anterior
Maksim Galkin răspunde în limba ucraineană pe Instagram. Urmăritorii lui sunt încântați
Articolul următor