Cele mai nepotrivite combinații de zodii. Împreună sunt un dezastru, sigur se vor despărți

Unele cupluri se potrivesc de minune. Însă pot fi și oameni perfect adorabili individual, dar împreună devin o rețetă pentru dezastru și sigur se vor despărți. Aceste perechi de semne zodiacale fac cele mai nepotrivite cupluri pentru că relațiile lor sunt pline de negativitate. Nu contează cât de multă muncă depun în relația lor, nu se pot face niciodată fericiți unul pe celălalt. La urma urmei, dragostea nu este singurul ingredient de care are nevoie o relație pentru a prospera, scrie redactia.ro.

1. Berbec și Taur

Berbecul și Taurul sunt două semne zodiacale care sunt amândouă foarte certărețe și încăpățânate din fire. Ambele semne sunt înălțătoare și nu se vor da niciodată jos de pe cai mari pentru a avea o discuție adecvată. Dacă se ceartă, vor aștepta ca celălalt să își ceară scuze mai întâi, iar când niciunul dintre ei nu o va face, se va ajunge la o luptă care va sfârși prin a face rău ambelor părți implicate. Din moment ce Berbecul și Taurul au zero abilități de comunicare, ei formează unul dintre cele mai nepotrivite cupluri de semne zodiacale.

2. Taur și Săgetător

Aceste două semne zodiacale fac un cuplu amoros dezastruos pentru că nu au nimic în comun. Taurul este cu picioarele pe pământ și preferă să petreacă o viață liniștită și pașnică, în timp ce Săgetătorii sunt atrași de aventuri și petreceri. Săgetătorii pot fi atrași de stabilitatea pe care Taurul promite să o aducă în viața lor, dar în cele din urmă se vor plictisi să ducă o viață atât de monotonă. Taurii îi plac Săgetătorii pentru firea lor combativă, dar își dau seama rapid că nu este ușor să îi facă pe cei din semnul de foc să se așeze la casa lor. Contrariile se pot atrage, dar de obicei formează cele mai nepotrivite cupluri de semne zodiacale.

3. Gemeni și Fecioară

Gemenii și Fecioara pornesc bine, dar se numără printre semnele zodiacale incompatibile. Cu toate acestea, există o atracție instantanee de netăgăduit între cele două semne care sunt greu de trecut cu vederea. Dar adevăratele probleme încep atunci când așa-numita fază a lunii de miere se termină. Gemenii sunt un semn nestatornic, indecis, cu o abordare idealistă a vieții. Fecioara este mai degrabă o fire practică. Sunt perfecționiști prin natura lor și și-au petrecut toată viața lucrând pentru a-și atinge obiectivele fără a fi descurajați de obstacole. Atitudinea cavaleristă a Gemenilor o înnebunește pe Fecioară. Iar Gemenii nu se pot abține să nu-și dorească pe cineva mai relaxat. Aceste două semne zodiacale se pare că nu reușesc să facă să funcționeze, indiferent cât de mult se străduiesc.

4. Rac și Vărsător

Racul este un semn zodiacal foarte emoțional, așa că are nevoie de un partener care să țină pasul cu schimbările lor de dispoziție și să empatizeze cu ei atunci când este nevoie. În timp ce Vărsătorul, pe de altă parte, detestă persoanele care au atât de multe sentimente. Ei preferă persoanele care sunt independente din punct de vedere emoțional și care se pot descurca singure atunci când lucrurile devin dificile. Racul devine invariabil lipicios și nevoiaș într-o relație, ceea ce este de fapt cel mai mare coșmar al Vărsătorului. Relația lor are în cele din urmă un sfârșit amar.

5. Leul și Scorpionul

Leul și Scorpionul se întâlnesc cu mult fast și glorie. Ei sunt cei care postează postări sentimentale pe Facebook și Instagram, ceea ce îi face pe oameni să își dorească să aibă ceea ce cele două semne împărtășesc, vizual, deoarece, de fapt, aceste două zodii puternice cred că fiecare dintre ele are întotdeauna dreptate, așa că nu sunt niciodată cele care fac compromisuri. Atât Leul, cât și Scorpionul sunt perpetuu prinși într-o luptă pentru putere și refuză să dea înapoi. Preferă să-și vadă relația cum mușcă praful decât să își ceară scuze și să se schimbe. În ceea ce privește combinațiile amoroase proaste, aceste două semne cu siguranță primesc tronul!

6. Pești și Balanță

Balanța și Peștii sunt la polul opus, mai puțin atunci când vine vorba de defecte. Peștii își doresc pe cineva moale și blând, în timp ce Balanța speră la un partener care să fie puternic și hotărât. Balanța este deschisă în plan fantezist, dar Peștii tind să fie timizi. Cele două semne zodiacale pur și simplu nu se potrivesc, dar ceea ce îi face să fie un cuplu cu adevărat nepotrivit este faptul că inspiră ce e mai rău în celălalt. Peștii și Balanța iau împreună unele dintre cele mai proaste decizii. În loc să se susțină unul pe celălalt în viață, ei nu vor face decât să se ajute reciproc pentru a-și ruina viețile.

Temperaturi de +47 de grade Celsius, înregistrate în România. Sute de apeluri la 112 din cauza caniculei

Valul de aer tropical care a lovit sud-estul Europei aduce temperaturi extreme și un disconfort termic greu de suportat. În România, aproape toată țara se află sub cod roșu de caniculă, iar în unele zone temperatura resimțită la nivelul solului a fost și de +47 de grade, potrivit presei de peste Prut.

La camerele de gardă, sute de persoane au avut nevoie de ajutor, după ce au ieșit în soarele arzător și li s-a făcut rău. La Iași, un bunic de 84 de ani a avut nevoie de ajutor medical după ce, ieșit în soarele amiezii, s-a împiedicat și a căzut în apropierea unei bănci. Șansa lui a fost că niște tineri au sunat imediat la 112.

În Mehedinți au fost, în numai 24 de ore, 120 de apeluri la 112 de la oameni cărora li s-a făcut rău din cauza caniculei.

La Timișoara, la orele prânzului, s-au înregistrat 39 de grade Celsius, iar din acest motiv străzile au fost aproape pustii. Foarte puține persoane s-au încumetat să iasă afară din casă.

În Timișoara și Arad, temperatura resimțită a fost de 43-44 de grade. Puținii oameni care au ieșit afară pe caniculă au căutat fântânile ca să se răcorească.

În mijlocul acestor zile de arșiță, oamenii din mai multe cartiere din Zalău au rămas fără apă de aproape o săptămână, în urma suprasolicitării sistemului.

Reprezentanții companiei locale de apă spun că problema vine de la cei care folosesc apa pentru a-și uda grădinile sau pentru piscine. Ei susțin că situația din Zalău, dar și din alte părți, se va înrăutăți, dacă perioada de caniculă se prelungește.

Cerc de foc deasupra României

Veștile nu sunt prea bune. Hărțile din satelit arată că România va fi pârjolită de soare și săptămâna viitoare.

Cercul de foc care staționează deasupra țării noastre vine ca urmare a ciocnirii unei mase de aer mai reci, din vestul Europei, cu o masă de aer tropical, formată în Africa, cu temperaturi chiar și de 50 de grade.

În urma ciocnirii celor două blocuri, valul tropical este împins în sus, deasupra zonei Balcanilor și Europei de Est, ca o cupolă fierbinte.

Oana Păduraru, meteorolog ANM: „Temperaturile măsurate la umbră în zonele vizate de codul roșu vor fi până la 42°, însă cele resimțite deja știm că sunt cu mult mai ridicate față de acestea, mai ales în zonele centrale ale orașelor unde temperaturile ajung chiar să se apropie de 46-47°, dacă nu chiar mai mult”.

Valul de căldură va continua să se amplifice, va fi caniculă și duminică, iar codul roșu a fost prelungit până la jumătatea săptămânii viitoare și extins pe o arie mai mare a țării. Temperaturile vor depăși 43 de grade la umbră, iar temperatura resimțită de corp poate fi cu 4-5 grade mai mare, mai ales în marile orașe unde putem să avem chiar și 47 de grade temperatura resimțită.

Disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat. În toată țara, indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, valoare la care avem aceea senzație de sufocare.

România: un tren a deraiat. Peste 200 de pasageri au rămas în câmp pe timp de caniculă

Pasagerii unui tren Inter City Cluj-Napoca – București au rămas în câmp, pe timp de caniculă, aceștia urmând a fi preluați cu autobuzele din Rupea, până în gara Brașov. Trenul a fost nevoit să oprească din cauza unei alte garnituri care a deraiat, scrie adevărul.ro

Călătorii, rămași în câmp Foto: CFR

Trenul internaţional IRN 347 (Curtici – Bucureşti Nord) a fost oprit din circulaţie începând cu ora 12:10 din cauza deraierii unuia dintre vagoane, informează sâmbătă CFR SA. „Evenimentul feroviar s-a produs pe firul I, între staţiile Rupea şi Racos, la km 237+400, interval feroviar pe care se circula cu restricţiale de viteză de 30 km/h. Precizăm faptul că firul II Rupea – Racoş este închis permanent pentru lucrări de reabilitare, traficul feroviar pe intervalul respectiv fiind trasat doar pe firul I”, informează compania.

La scurt timp după incident, un tren care venea de la Cluj-Napoca și avea traseul pe aceeași linie, a fost nevoit să oprească în câmp. Potrivit CFR Călători, pasagerii din tren și-au continuat drumul cu microbuze până la Brașov, de unde urmau să ia trenul cu destinația București.

Litoralul românesc este invadat de alge din cauza caniculei

Plajele mai multor stațiuni de la Marea Neagră arată ca o câmpie înverzită, după ce algele au fost aduse de curenți la mal. Înmulțirea algelor e cauzată de canicula de pe litoral, au anunțat vineri seară Apele Române Dobrogea-Litoral, care au precizat că se fac eforturi noapte de noapte pentru curăţarea plajelor.

Litoralul românesc este invadat de alge din cauza caniculei

Foto: libertatea.ro

Plaje invadate de alge au fost semnalate de turiști pe rețelele sociale la Năvodari, Constanţa, Mamaia şi Saturn. Apele Române Dobrogea-Litoral au anunţat, vineri seară, că se fac eforturi în fiecare noapte pentru curăţarea plajelor de alge, cu utilaje de mare tonaj, transmite libertatea.ro

De asemenea, conform reprezentanților instituției, codul portocaliu de caniculă de pe litoralul românesc „a dus la o intensificare a fenomenului de înflorire algală în multe stațiuni de pe malul Mării Negre”.

„Acest fenomen complică adesea munca asiduă a colegilor noştri. Echipele Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanţa, din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, intervin la malul mării în fiecare seară, acolo unde este necesar, pentru a aduna algele smulse din larg şi aduse la mal de curenţii marini”, au transmis, vineri seară, reprezentanţii Apele Romane Dobrogea-Litoral.

Unde greșesc toți părinții! Cele mai folosite medicamente pentru febră nu trebuie combinate, mai ales la copii
Articolul anterior
Celebrul produs ar putea să dispară din meniurile McDonald’s
Articolul următor